Galatasaray Yunus Akgün için 8 Edın Dzeko kadar bedel biçti: O paranın altında satılmayacak!

Galatasaray Yunus Akgün için 8 Edın Dzeko kadar bedel biçti: O paranın altında satılmayacak!

Galatasaray yönetimi, son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün'ün bonservis bedelini belirledi. Sarı Kırmızlılar, gelen teklifin ardından iki katını istedi. 

Spor

21.10.2024, 11:49

Galatasaray Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı. Puanını 25 yapan Galatasaray liderliğini sürdürdü. Sezona iyi bir giriş yapan Okan Buruk yönetmindeki sarı kırmızılar, üst üste 3.kez şampiyon olarak 5.yıldızı takma planları yapıyor.

Transfer sezonunu istediği gibi geçirmeyen Galatasaray, son günlerdeki Osimhen transferi taraftarı bir hayli mutlu etmişti. Öte yandan sarı kırmızılı taraftarları Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferide bir o kadar mutsuz etmişti. Benfica'da harikalar yaratan Kerem Aktürkoğlu'nun yerinin nasıl dolacağı Galatasaray'ı kaygılandırmıştı.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, problemi içerden çözdü. Sarı kırmızıların başarılı hocası, transfer yapılmamasına Yunus Akgün'e güvenerek forma şansı verdi. Hocasının  yüzünü karartmayan Yunus, başarılı performansıyla iyi bir ivme yakaladı. Sarı kırmızılı ekipte son maçlarda golleri ve asistleri ile harikalar yarattı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre, Yunus'un bu performansı birçok takımın iştahını kabarttı. Yunus Akgün için Galatasaray'a 10 milyon euro teklif geldiği öne sürüldü. Galatasaray ise Yunus Akgün için 20 milyon euro istediği kaydedildi. Buna göre sarı-kırmızılılar, Yunus Akgün için 20 milyon euronun altındaki teklifleri dikkate almayacak.Bu sezon tüm kulvarlarda 12 maça çıkıp 706 dakika süre alan Yunus Akgün 4 gol, 1 asistlik skor katkısı verdi

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading