Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'a büyük şok! Yunan ekibinden flaş Oliveira hamlesi

Galatasaray'a büyük şok! Yunan ekibinden flaş Oliveira hamlesi

Galatasaray'da gözden çıkarılan Sergio Oliveira'nın, Panathinaikos'a transfer olacağı iddiaları Yunan basınında geniş yankı uyandırdı. Ancak, Panathinaikos cephesinden gelen açıklama, bu iddiaları yalanladı ve tecrübeli oyuncuya ilgilerinin olmadığını belirtti.

Spor

27.08.2024, 17:23

Son günlerde Galatasaray'da gözden çıkarılan Sergio Oliveira'nın Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaşmaya vardığı yönündeki haberler, hem Türk hem de Yunan basınında büyük yankı uyandırmıştı. Ancak Yunan basınında bu sabah çıkan haberlere göre, Panathinaikos yetkilileri, Sergio Oliveira iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Avrupa Ligi kriterlere göre simüle edildi: 3 büyüklerden 1'i zirveye oynadı, diğer ikisi döküldü Avrupa Ligi kriterlere göre simüle edildi: 3 büyüklerden 1'i zirveye... Haberi Görüntüle

DIEGO ALONSO'NUN TERCİHLERİ FARKLI

Panathinaikos'un teknik direktörü Diego Alonso’nun, Sergio Oliveira gibi tecrübeli bir oyuncudan ziyade, daha hızlı ve baskın bir 8 numara arayışında olduğu belirtildi. Bu doğrultuda, Yunan ekibinin transfer planlarında Oliveira'nın yer almadığı açıklandı. Alonso’nun aradığı özelliklere sahip oyuncular için önümüzdeki günlerde transfer piyasasında hareketli saatler yaşanabileceği ifade edildi.

Galatasaray'dan giden açılıyor! Ndombele ve Tete neler neler yapıyor Galatasaray'dan giden açılıyor! Ndombele ve Tete neler neler yapıyor Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA SERGIO OLIVEIRA'NIN DURUMU

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un planları arasında yer almayan 32 yaşındaki Sergio Oliveira’nın sarı-kırmızılı kulüple 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Oliveira'nın geleceği belirsizliğini koruyor. Galatasaray'ın oyuncuyu elden çıkarma çabaları şu ana kadar sonuçsuz kalmış durumda ve Panathinaikos’un da bu iddiaları yalanlaması, kulübü zor bir duruma sokmuş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading