Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'a talip yağıyor! Davinson için bakın ne kadar bedel belirlendi

Galatasaray'a talip yağıyor! Davinson için bakın ne kadar bedel belirlendi

Copa America'da final oynayan Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Galatasaray, başarılı oyuncu için 20 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Spor

16.07.2024, 15:08

Galatasaray'ın savunma hattının önemli isimlerinden Davinson Sanchez, Copa America'daki performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini yeniden çekti. Kolombiya Milli Takımı ile finale yükselen başarılı stoper için Sarı-kırmızılı yönetim, bonservis bedelini en az 20 milyon Euro olarak belirledi.

Adana Demirspor- Galatasaray maçı muhtemel 11'ler Adana Demirspor- Galatasaray maçı muhtemel 11'ler Haberi Görüntüle

TALİPLERİ ARTIYOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, gidecek oyuncularla ilgili gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Davinson Sanchez'in 2024 Copa America'da sergilediği üstün performans, Avrupa'nın büyük kulüplerinin yeniden ilgisini çekti.

Geçen sezon da ciddi talipleri olan Sanchez için bu sezon birçok takımın devrede olduğu belirtiliyor. Galatasaray yönetimi, başarılı stoperin transferinden önemli bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

UEFA ülke puanı için kritik gün! Türkiye kaçıncı sırada? UEFA ülke puanı için kritik gün! Türkiye kaçıncı sırada? Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

28 yaşındaki Davinson Sanchez, geçtiğimiz sezonda Galatasaray formasıyla 32 resmi maçta görev aldı. Bu maçlarda 3 gol atan ve 2 asist yapan Kolombiyalı stoper, takımının savunma hattındaki en güvenilir isimlerinden biri oldu.

Galatasaray'ın, Davinson Sanchez için belirlediği yüksek bonservis bedeli, Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bu transferin netleşmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading