Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'da ayrılık: Bonservisiyle beraber transfer oldu

Galatasaray'da ayrılık: Bonservisiyle beraber transfer oldu

Galatasaray, altyapıdan yetiştirdiği savunma oyuncusu Emin Bayram'ın Belçika'nın Westerlo ekibine transfer olduğunu duyurdu.

Spor

31.07.2024, 00:31

Geçtiğimiz sezonu Belçika'nın Westerlo takımında kiralık olarak geçiren Emin Bayram, bu kulübe bonservisiyle transfer oldu. Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Emin Bayram’ın transferi konusunda KVC Westerlo ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre KVC Westerlo, şirketimize net 4 milyon avro tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde KVC Westerlo elde edeceği transfer bedelinin yüzde 50'sini sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir. Ek olarak, kulübümüzün futbolcuyu satın alma önceliği bulunmaktadır." 

Zaha için sürpriz talip! Nihat Kahveci'ye danıştılar ve... Zaha için sürpriz talip! Nihat Kahveci'ye danıştılar ve... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN TEŞEKKÜR

Galatasaray, sosyal medya hesabından Emin Bayram'a teşekkür etti. Yapılan paylaşımda "Galatasaray'a verdiğin emek ve katkılar için teşekkürler Emin Bayram! Kariyerindeki yeni yolculuğunda başarılar!" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading