Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'da ayrılık: Sözlerine 'Herkese selamünaleyküm' diyerek başladı ve veda etti

Galatasaray'da ayrılık: Sözlerine 'Herkese selamünaleyküm' diyerek başladı ve veda etti

Galatasaray'a devre arasında katılan Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier, veda etti. Sözlerine "Herkese selamünaleyküm." diyerek başlayan tecrübeli futbolcu, herkese teşekkür ettiği mesajında "Hayatım boyunca kalbimde olacaksınız ve nerede olursam olayım sizi savunacağım. Başarı ve mutlu bir sezon geçirmenizi diliyorum." ifadelerini kullandı.

Spor

03.07.2024, 21:50

Galatasaray'ın büyük ümitlerle transfer ettiği ancak sakatlıklar ve uyum sorunları nedeniyle bir türlü verim alamadığı Fildişi Sahilli futbolcu Serge Aurier, sarı kırmızılı takıma veda etti. 

Galatasaray'ın acı kaybı! Eski başkan hayatını kaybetti Galatasaray'ın acı kaybı! Eski başkan hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan 31 yaşındaki futbolcu, "Herkese selamünaleyküm. Sevgili taraftarlar, ilk önce sabrınız ve kısa süredeki desteğiniz için teşekkür ederim. Tabii ki çok eğlendim ancak Afrika Uluslar Kupası'nda yaşadığım sakatlık nedeniyle burada istediğim her şeyi veremediğim için üzgünüm. Bu sakatlık bana çok vakit kaybettirdi. Bana güvendikleri için kulübe çok teşekkür ederim. Çalışanlara, başkana, gönüllülere, teknik direktör ve ekibi ile bu yolculukta bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Şampiyon olduk çünkü Türkiye'nin en iyisiyiz. Hayatım boyunca kalbimde olacaksınız ve nerede olursam olayım sizi savunacağım. Başarı ve mutlu bir sezon geçirmenizi diliyorum. Teşekkürler Galatasaray." ifadelerini kullandı.

Serge Aurier, ara transfer döneminde takıma katılmış ancak sadece 4 maçta forma giyebilmişti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading