Yandex Metrica

Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı! Eski başkan Ünsal Aysal topa girdi!

Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı! Eski başkan Ünsal Aysal topa girdi!

Galatasaray kulübünde skandallar üst üste gelmeye devam ederken son olarak Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün istifa etti. Eski başkanlardan Ünal Aysal, Adnan Polat'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak sarı kırmızlı ekibin durumu değerlendirdi. İşte detaylar...

Spor

14.09.2024, 15:52

Galatasaray'da skandal olayların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak eski asbaşkanı Rezan Epözdemir,karaborsa bilet iddialarıyla ilgili olarak sarı kırmızılı takımda faal olarak çalışan 3 yöneticinin ismini savcılığa verdi. 

Ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, karaborsa bilet satışıyla ilgili RAMS Park'ta basına kapalı yapılan olağanüstü divan kurulu toplantısında iddialara ilişkin konuştu.

Dursun Özbek, karaborsa iddialarının Florya projesini engellemek için ortaya atıldığını söyledi: "Karaborsa iftiraları Florya projesini durdurmak için atılmış bir düzenekten ibarettir.

Türkiye, İzlandı'yı yıktı hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu Portekiz'i salladı Türkiye, İzlandı'yı yıktı hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu Portekiz'i salladı Haberi Görüntüle

ÜNAL AYSAL CAMİANIN SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ

"Sizden önceki başkan Adnan Polat'ın kulislerde aday olacağı söyleniyor. Deneyimlerinize göre olası Adnan Polat'ın adaylığı konusunda ne düşünüyorsunuz?"

"Şu an görev başında bir yönetim var. Bunları konuşmak için hem çok erken hem de etik değildir. Tüzüğümüz şartlarını karşılayabilecek her üyemiz kurumun demokrasisi gereği aday olabilir. Ama seçimin başarısını rakiplerin kişiliklerinden ziyade seçmenin güven ve beklentileri tayin eder."

Galatasaray'da 3 yöneticinin ismi savcılığa verildi! Karaborsa bilet iddiasında şok gelişme! Galatasaray'da 3 yöneticinin ismi savcılığa verildi! Karaborsa bilet iddiasında şok... Haberi Görüntüle

''GALATASARAY HİÇ BİR ZAMAN SAHİPSİZ KALMALIŞTI''

"Galatasaray hiçbir zaman sahipsiz kalmamıştır, her zaman başka rakip adaylar da ortaya çıkacaktır. Geçmişte de görev yanlışlıkla bir süre için ehil olmayan kişilere teslim edilmiş olsa dahi camianın deneyimli ve doğal refleksi ile onarılmış ve bu yanıltı her zaman çok kısa süreli olmuştur. Ancak yine de bunların bugün konuşulmaya başlamış olması Genel Kurul öncesi ciddiye alınması gereken bir işaret olarak algılanmalıdır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading