Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Büyük umutlarla gelmişti...

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Büyük umutlarla gelmişti...

Galatasaray'da forma şansı bulamayan Danimarkalı stoper Mathias Ross, Çekya'nın Sparta Prag takımına satın alma opsiyonuyla kiralanmak üzere.

Spor

14.07.2024, 18:23

Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürürken, takımdan ayrılacak oyuncular da netleşmeye başladı. Sarı kırmızılı ekibin stoperi Mathias Ross'un, bu sezon da kiralık olarak gönderilmesi planlanıyor. Geçtiğimiz sezon beklenen performansı sergileyemeyen Ross, bu kez Çekya'nın köklü kulüplerinden Sparta Prag'a kiralanacak.

SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? Haberi Görüntüle

SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALAMA

Danimarka basınından Tipsbladet'in haberine göre, Mathias Ross, Sparta Prag ile anlaşmaya çok yakın. Haberde, transferin satın alma opsiyonuyla kiralama yöntemiyle gerçekleştirileceği ve Ross'un sözleşmesinde 1.5 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonunun bulunacağı belirtildi. Bu opsiyonun kullanılması halinde, 23 yaşındaki stoper ile 3 yıllık bir sözleşme imzalanacak.

Trabzonspor'da kriz devam ediyor! Transfer listesinde Süper Lig'in golcüsü var! Trabzonspor'da kriz devam ediyor! Transfer listesinde Süper Lig'in golcüsü var! Haberi Görüntüle

ESKİ HOCASIYLA YENİDEN BULUŞACAK

Galatasaray'a 2022 yılında Aalborg'dan transfer edilen Mathias Ross, Sparta Prag Teknik Direktörü Lars Friis ile o dönem Danimarka takımında 6 ay birlikte çalışmıştı. Eski hocasıyla yeniden buluşacak olan Ross, Sparta Prag'da kendini kanıtlama fırsatı bulacak.

Kartal evinde taraftarını coşturdu: Sivas engelini net bir skorla aştılar Kartal evinde taraftarını coşturdu: Sivas engelini net bir skorla aştılar Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAKİ PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla sadece 2 maça çıkabilen ve bu maçlarda 1 gol atan Mathias Ross, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Hollanda ekibi NEC Nijmegen'de 25 müsabakada görev aldı ve 2 gol kaydetti. Beklentilerin altında kalan Ross, yeni sezonda Sparta Prag'da daha fazla forma şansı bulmayı hedefliyor. Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanan Mathias Ross'un Sparta Prag'daki performansı merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading