Yandex Metrica

Galatasaray'da flaş ayrılık! 1. Lig ekibine transfer oldu

Galatasaray'da flaş ayrılık! 1. Lig ekibine transfer oldu

Galatasaray'ın genç yeteneği Baran Demiroğlu, 1 yıllık kiralık sözleşme ile 1. Lig takımlarından Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Baran, kariyerine Galatasaray'da devam etmek üzere tecrübe kazanmayı hedefliyor.

Spor

07.08.2024, 17:52

Galatasaray, altyapısından yetişen 19 yaşındaki santrfor Baran Demiroğlu'nu 1. Lig ekibi Fatih Karagümrük'e kiraladı. Karagümrük kulübünden yapılan açıklamada, genç oyuncunun kiralık olarak takıma katıldığı ve 1 sezon boyunca kırmızı-siyahlı forma ile mücadele edeceği belirtildi.

Trabzon'da Bozok krizi! Hem gözden düştü, hem de elde kaldı Trabzon'da Bozok krizi! Hem gözden düştü, hem de elde kaldı Haberi Görüntüle

GALATASARAY ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Baran Demiroğlu, 7 yıl boyunca Galatasaray altyapısında forma giydi. Geçen sezon Süper Lig'de 2 maçta toplam 15 dakika süre alan genç golcü, U19 Ligi'nde ise 17 maçta 11 gol ve 1 asistle dikkat çekti. Ayrıca, UEFA Gençlik Ligi'nde de 6 maçta 1 gol kaydetti.

Son dakika... Aslan kendine geldi: Galatasaray, Adana'da gol oldu yağdı Son dakika... Aslan kendine geldi: Galatasaray, Adana'da gol oldu yağdı Haberi Görüntüle

KARAGÜMRÜK'TEN AÇIKLAMA

Fatih Karagümrük'ten yapılan resmi açıklamada, Baran Demiroğlu'nun kariyerine Galatasaray'da başladığı ve sarı-kırmızılı kulübün altyapısında uzun yıllar forma giydiği vurgulandı. Karagümrük, genç oyuncunun takıma katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.

Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Kanarya'da ilk imzayı atacak isim... Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Kanarya'da ilk imzayı atacak isim... Haberi Görüntüle

GENÇ GOLCÜNÜN HEDEFLERİ

Baran Demiroğlu, 1. Lig'de tecrübe kazanarak performansını daha da geliştirmeyi hedefliyor. Fatih Karagümrük'te geçireceği bir yıl boyunca, yeteneklerini ve potansiyelini göstererek Galatasaray’a daha güçlü bir şekilde dönmeyi amaçlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading