Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'da hesaplara bloke konuldu! Futbolcular isyan bayraklarını çekmek üzere!

Galatasaray'da hesaplara bloke konuldu! Futbolcular isyan bayraklarını çekmek üzere!

Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürürken skandal olaylar üst üste gelmeye devam ediyor. Hala tartışmaların devam ettiği karaborsa bilet satışlarının ardından kulüple ilgili bir flaş iddia daha ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor

12.09.2024, 00:27

Süper Lig devi Galatasaray'da karaborsa bilet satışlarıyla ilgili iddialar gündemden düşmezken takımda transfer çalışmalarıda devam ediyor. Buna göre sarı kırmızılı camiada ortalığı karıştıracak bir iddia daha ortaya atıldı.

Ankaragücü'nün Dortmund'dan sansasyonel transferi Nico Schulz kimdir? Ankaragücü'nün Dortmund'dan sansasyonel transferi Nico Schulz kimdir? Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK PRİMLERİ ÖDENMEDİ

Spor Gecesi Dijital'den Haluk Yürekli'nin iddiasına göre, Galatasaray'da geçen sezonun şampiyonluk primlerinin hala ödenmedi.

Yürekli bu nedenle de bir oyuncunun zor durumda kaldığı ve vergisini ödeyemediği için hesaplarına bloke konduğunu öne sürdü.

Josef de Souza'ya silahlı soygun şoku: Terliğimi bile aldılar Josef de Souza'ya silahlı soygun şoku: Terliğimi bile aldılar Haberi Görüntüle

VERGİ DAİRESİNDEN BLOKE

Yürekli iddialarla ilgili şu şekilde konuştu;  "Galatasaray'da hala şampiyonluk primleri ödenmemiş. Bir oyuncunun ödenmesi gereken vergisi ödenmediği için vergi dairesi oyuncunun hesaplarına bloke koymuş, sonradan bloke kaldırılmış. Korkunç bir maaş bütçesi var. Galatasaray başkanının tek derdi ibra olmak!

Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Haberi Görüntüle

''BU İŞ TRANSFERLE BİTMİYOR''

Roma'ya gittin verdin parayı aldın Zalewski'yi, bu bitirseydi Osimhen bitirirdi. Ya Osimhen getirdi Galatasaray. Transfer bitirmiyor, bu iş transferle değil, doğru yönetme şekliyle biter. Bu mudur? Millet fal açmaya başladı. Herkes 3-5-2 diyor, ya Galatasaray teknik direktörü bir çıkıp medya karşısına ne yapmak istediğini anlatmaz mı? Niye anlatmıyor Okan hoca ne yapmak istediğini? İnsanlar merak ediyor. Ya bir iletişim yürütsün.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in tek hedefi; mali genel kurulda ibra olmak. O yüzden bugün Zalewski için Roma ne isterse verilecek. Galatasaray'ın maaş bütçesi korkunç bir noktaya geldi." dedi.

2024-2025 Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak? İşte 1. elem turu eşleşmeleri... 2024-2025 Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak? İşte 1. elem... Haberi Görüntüle

KARABORSA ÇIKMAZI SÜRÜYOR

Diğer yandan Galatasaray Kulübü, 'karaborsa' iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarla dikkat çeken fanatik Cimbomlu Fatih Altaylı,  YouTube kanalında 'Dursun Bey'in savcılık ifadesi var bende. Orada da aynısını söylüyor. Yolsuzluk vardır iddiaları araştırın demiyor' ifadelerini kullandı ve ifadenin belgesini paylaştı.

Altaylı sözlerine şöyle devam etti;  'Şaşırdım. Niye şaşırdım? Ben çok yalancı insan gördüm, insanlar yalan, gerçek dışı şeyler söyleyebilirler. Ben Dursun Özbek kadar gerçek olmayan şeyleri gerçekmiş gibi söyleyen başka birine tanık olmadım. Bu kadar fütursuzca! 3 gün sonra Savcılık bunları çağırınca ortaya çıkacak bir şey bu. Dursun Bey'in Savcılık ifadesi var bende. Orada da aynısını söylüyor. Yolsuzluk vardır iddiaları araştırın demiyor. 'Bizim hakkımızda asılsız haberleri yapanlar bulun' diyor. Ne diyeyim, bir şey demeyeyim, sonra beni kulüpten atıyorlar.' dedi. 

Cristiano Ronaldo, bir kez daha futbol tarihine geçti: Bunu yapan ilk futbolcu! Cristiano Ronaldo, bir kez daha futbol tarihine geçti: Bunu yapan... Haberi Görüntüle

''İNADINA İSTİFA ETMİYORUM''

Daha önce Galatasaray Kulübü'nden isitfa edeceğini açıklayan Fatih Ataylı bundan vazgeçtiğini belirterek ''Galatasaray Kulübü'nden istifa edeceğim diyordum, inadına etmiyorum. Bunları Galatasaray Kulübü üyesi olarak çok daha rahat gündeme getirip çok daha rahat kulüp içerisinde suç duyurusunda bulunma hakkım var. Bunlar aydınlığa çıksın, kulüp gereğini yapmıyorsa istifa ederim. Bunları aydınlatma için üye olmaya ihtiyacım var.'ifadelerini kullandı.

Altaylı son olaraksa; ''Benzer yapılar, bütün kulüplerde de üç aşağı beş yukarı var. Onlarla ilgili kendi üyeleri devreye girip bir şey söyler. Karaborsa işine bulaşmamış kulüp yok. Beni rahatsız eden, bunların bir takım adamların cebine bağlanması. Ben Bankalar Birliği'nin yerinde olsam esas incelemeyi ben başlatırım. Çünkü, eğer kişilere veya kulüplere açıktan yapılıyorsa sözleşmeye aykırı, Bankalar Birliği'nden para kaçırıyorlar demektir.'  şeklinde konuştu.

Serdar Saatçı, Trabzonspor'da! Transferin detayları belli oldu Serdar Saatçı, Trabzonspor'da! Transferin detayları belli oldu Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, karaborsa bilet satışıyla ilgili RAMS Park'ta basına kapalı yapılan olağanüstü divan kurulu toplantısında iddialara ilişkin konuştu.

Dursun Özbek, karaborsa iddialarının Florya projesini engellemek için ortaya atıldığını söyledi: "Karaborsa iftiraları Florya projesini durdurmak için atılmış bir düzenekten ibarettir.

Galler- Türkiye ne maçı oynayacak, hazırlık maçı mı, resmi maç mı? Galler- Türkiye ne maçı oynayacak, hazırlık maçı mı, resmi maç... Haberi Görüntüle

''BİZZAT SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM''

"Elinde bilgi ve belge olan herkesi kulübe başvurmaya davet ettik. Bağımsız bir denetim firmasından usulsüzlük incelemesi başlattık. SPK nezdinde tahkikat için başvuruda bulunduk. Denetim kurulumuz soruşturma başlattı. Ve ben bizzat İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading