DOLAR

34.28

%0.11 expand_less

EURO

37.64

%-0 expand_less

ALTIN

2898.30

%-0.3 expand_more

BIST

9048.22

%0.18 expand_less

BTC ($)

62383.06

%-0.9 expand_more

Galatasaray'da Icardi sürprizi! Sözleşmesindeki gizli madde ortaya çıktı...

Galatasaray'da Icardi sürprizi! Sözleşmesindeki gizli madde ortaya çıktı...

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin sözleşmesinde yer alan özel bir madde, gündeme bomba gibi düştü. Alanyaspor maçındaki performansının ardından eleştirilerin odağında olan Arjantinli golcü, maçın hemen ardından yurt dışına çıktı.

Spor

08.10.2024, 10:20

Arjantin'li yıldız Mauro Icardi'nin, Galatasaray ile olan sözleşmesinde özel uçak kullanımıyla ilgili bir madde bulunuyor. Bu maddeye göre, yıldız futbolcu bir sezon boyunca toplamda 8 kez özel uçakla seyahat etme hakkına sahip. Icardi’nin bu hakkı kullanmasının Galatasaray’a maliyetinin 500 bin dolara yakın olduğu ifade ediliyor.

Derrick Köhn’den Usain Bolt'a hodri meydan! 100 m rekoruna çok yaklaştı Derrick Köhn’den Usain Bolt'a hodri meydan! 100 m rekoruna çok... Haberi Görüntüle

GİZLİ MADDE ORTAYA ÇIKTI 

Icardi'nin son bir ay içinde 3. kez yurt dışına seyahat ettiği belirtilirken, sözleşmesinde dikkat çeken bir detay olduğu öne sürüldü.

Galatasaraylı taraftarlardan Transfermarkt'e büyük tepki! Osimhen'in değerinde rekor düşüş Galatasaraylı taraftarlardan Transfermarkt'e büyük tepki! Osimhen'in değerinde rekor düşüş Haberi Görüntüle

YILLIK KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI 

Ayrıca, Icardi'nin sözleşmesinde yer alan başka özel maddelere de dikkat çekildi. Buna göre, Galatasaray, yıldız oyuncunun ev kirası ve çocuklarının okul masraflarını da karşılıyor. Icardi'nin, sponsor anlaşmaları ve Galatasaray yönetiminin desteğiyle birlikte sezon başına 10 milyon euroya yakın bir kazanç elde ettiği biliniyor.

Bu özel maddelerin ortaya çıkması, hem taraftarlar hem de futbol kamuoyu arasında büyük yankı uyandırdı.

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading