Yandex Metrica

Galatasaray'da Muslera ile yollar ayrılıyor mu? Galatasaray'ın kararı kesin mi?

Galatasaray'da Muslera ile yollar ayrılıyor mu? Galatasaray'ın kararı kesin mi?

Galatasaray yönetimi, Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys karşısında sergilediği performans sonrası Fernando Muslera için kararını verdi. 13 yıllık Galatasaray kariyerinin sonuna gelindi.

Spor

30.08.2024, 10:16

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile oynadığı karşılaşmalar, Fernando Muslera'nın geleceği hakkında önemli bir dönüm noktası oldu. İlk maçta yediği gollerle eleştiri oklarının hedefi olan tecrübeli kaleci, rövanş karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart ile bir kez daha gündeme geldi.

Süper Lig'in şampiyonu değişti! İnanılmaz tahmin... Süper Lig'in şampiyonu değişti! İnanılmaz tahmin... Haberi Görüntüle

YÖNETİMDEN OPSİYON KARARI

Sabah'ta yer alan habere göre, 13 yıldır Galatasaray kalesini koruyan ve sarı-kırmızılı takımın efsaneleri arasında yer alan Muslera için yönetim, 1 yıllık opsiyon hakkını kullanmama kararı aldı. Geçen sezon imzalanan 1+1 yıllık sözleşmenin ardından, bu sezonun deneyimli kalecinin Galatasaray'daki son sezonu olacağı belirtiliyor.

2024-2025 Türkiye kupası maçları şifresiz mi? Ziraat Türkiye maçları ne zaman oynanacak, ilk maç kimin? 2024-2025 Türkiye kupası maçları şifresiz mi? Ziraat Türkiye maçları ne... Haberi Görüntüle

YENİ KALECİ ARAYIŞLARI BAŞLADI

Galatasaray yönetimi, 38 yaşındaki Muslera'nın yerine yeni bir kaleci arayışına şimdiden başlamış durumda. Muslera'nın Galatasaray'da geçirdiği başarılı yılların ardından, kulüp geleceğe yönelik yeni bir yapılanmaya gitmeyi planlıyor.

Bu karar Muslera'nın Galatasaray'daki efsanevi kariyerinin sonunu işaret ederken, sarı-kırmızılı takımda bir dönemin kapanışı olarak da değerlendiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading