Galatasaray’da şok ayrılık! Okan Buruk'tan veda sinyali: Hangi futbolcu ile yollar ayrılıyor?

Galatasaray’da şok ayrılık! Okan Buruk'tan veda sinyali: Hangi futbolcu ile yollar ayrılıyor?

Galatasaray’da yaprak dökümü devam ediyor. Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, katıldığı bir TV programında önemli açıklamada bulundu. Buruk, sarı-kırmızılı takımın file bekçisi Fernando Muslera'nın geleceği hakkında konuştu.

Spor

13.10.2024, 10:51

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fernando Muslera'nın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, Uruguaylı file bekçisinin sezon sonunda ülkesine dönme planları yaptığını ifade etti. Buruk, Uruguaylı eldivenin sezon sonunda futbolu bırakmayı ve ülkesine dönmeyi planladığını ifade etti.

ÇOCUKLARINA YAKIN OLMAK İSTİYOR

Muslera'nın profesyonelliğini ve takıma olan katkılarını öven Buruk, "Muslera hâlâ çok çalışıyor ve bence oynamaya devam edebilir. Ancak geçen sene olduğu gibi bu sezon da ailesinin Uruguay'da olması ve çocuklarına daha yakın olmak istemesi nedeniyle sezon sonunda dönmeyi düşünüyor" dedi.

MUSLERA GİBİ BİRİNİ BULMAK ÇOK ZOR

Buruk, Muslera'nın Galatasaray'daki liderlik rolüne dikkat çekerek, "Muslera takımın kaptanı ve camiaya hakim bir karakter. Onun kalitesinde bir kaleci bulmak kolay değil, hele aynı profesyonelliğe ve aidiyete sahip birini bulmak daha da zor.’’ İfadesine yer verdi.

ŞU AN TRANSFER ÇALIŞMAMIZ YOK

Muslera'nın ayrılması durumunda kaleci transferi planlarının olmadığını belirten Buruk, "Şu an bir transfer çalışmamız yok. Ancak Muslera'nın gitmesi halinde bu konu gündeme gelebilir.’’ Şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading