Galatasaray'da şok gelişme! Mauro Icardi’nin yeni rotası açıklandı: Arjantinli yıldız hangi takımla anlaştı?

Galatasaray'da şok gelişme! Mauro Icardi’nin yeni rotası açıklandı: Arjantinli yıldız hangi takımla anlaştı?

Sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda 25. şampiyonluğunu kutlamayı hedeflerken, Arjantinli yıldız Mauro Icardi hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'daki son sezonunu geçirdiği iddia edilen Icardi'nin, sezon sonunda takımdan ayrılabileceği ve yeni adresinin de belli olduğu öne sürüldü.

Spor

13.10.2024, 20:30

Süper Lig​'de 2022/23 ve 2023/24 sezonlarını şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray​'da kazanılan kupaların mimarlarından biri de Mauro Icardi​ olmuştu. Bu sezon beklentilerin altında kalsa da hala takımın kilit oyuncularından biri. Ancak Arjantinli basında çıkan haberlere göre, Icardi’nin sezon sonu itibarıyla Türkiye'den ayrılacağı ve kariyerine başka bir kulüpte devam edeceği konuşuluyor.

DEV BÜTÇE AYRILDI

Sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılacağı konuşulan Icardi’nin yeni adresi de ortaya çıktı. River Plate, yıldız futbolcu için devreye girmiş durumda. Arjantin ekibinin, Mauro Icardi'yi transfer edebilmek için 15 milyon dolarlık bir bütçe ayırdığı ve bu transferin gerçekleşmesi için yoğun bir çaba gösterdiği belirtiliyor.

WANDA NARA ÇOK İSTİYOR

Sarı-kırmızılı ekip Galatasaray’da, Arjantinli golcü Mauro Icardi hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Özellikle eşi Wanda Nara ile barışan Icardi'nin, Nara'nın baskıları nedeniyle sezon sonunda Türkiye'den ayrılabileceği iddia edildi. İddialara göre Nara, Icardi'ye Arjantin'e dönmesi konusunda yoğun bir baskı yapıyor. Bu sezon performansında düşüş gözlenen Icardi, sosyal medya üzerinden paylaştığı istatistiklerle eleştirilere cevap vermeye çalışsa da, üzerindeki baskı giderek artıyor.

SÖZLEŞME 2029’DA SONA ERECEK

Icardi’nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam etse de, bu iddialar taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı.

Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla 10 maça çıktı. Deneyimli forvet, 3 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Icardi'nin sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 31 yaşındaki golcünün güncel piyasa değeriyse 15 milyon Euro.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading