Yandex Metrica

Galatasaray'da Torreira alarmı! Talip takım başkanı açıkladı: Almaya gidiyoruz

Galatasaray'da Torreira alarmı! Talip takım başkanı açıkladı: Almaya gidiyoruz

Galatasaray'ın orta sahadaki Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira için Arjantin'den gelen transfer iddiaları, sarı-kırmızılı taraftarları tedirgin etti. Arjantin'in köklü kulüplerinden Boca Juniors, devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Spor

26.08.2024, 16:44

Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Boca Juniors'un başkanı Juan Roman Riquelme, Lucas Torreira'yı transfer etmek istediklerini açıkça dile getirdi. Riquelme, "Lucas Torreira'yı almaya gidiyoruz." şeklindeki açıklamasıyla, Uruguaylı oyuncunun peşinde olduklarını net bir şekilde ifade etti. Ocak ayında yapılması planlanan bu transfer hamlesinin, Torreira'nın Galatasaray'daki sözleşmesinin bitimine 1,5 yıl kala gerçekleşeceği için daha kolay olabileceği belirtiliyor.

Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç bırakmayız, Çok çekiniyorlarsa turnuvadan çekilsinler! Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç... Haberi Görüntüle

TORREIRA'NIN HAYALİ

Taraftarların endişelenmesinin bir diğer nedeni ise Lucas Torreira'nın geçtiğimiz sezon yaptığı açıklamalar. Torreira, ESPN Uruguay'ın bir podcast yayınında, Boca Juniors'ta oynamanın en büyük hayallerinden biri olduğunu ifade etmişti. O dönemde, "En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Riquelme ile görüşüyoruz. Uzun yıllardır Avrupa'dayım ve Güney Amerika'ya dönüşümün yaklaştığını hissediyorum." şeklinde konuşmuştu. Bu sözler, Uruguaylı oyuncunun Boca Juniors'a transfer olma ihtimalini artırıyor.

Süper Lig ekiplerine UEFA'dan MEN cezası gelebilir! Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir ceza alacak mı? Süper Lig ekiplerine UEFA'dan MEN cezası gelebilir! Beşiktaş, Trabzonspor ve... Haberi Görüntüle

GALATASARAY TARAFTARINDA TEDİRGİNLİK

Lucas Torreira'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam etse de, Boca Juniors gibi büyük bir kulübün ilgisi ve oyuncunun Güney Amerika'ya dönme isteği, sarı-kırmızılı taraftarlar arasında tedirginliğe yol açtı. Özellikle Torreira'nın hayalinin Boca Juniors forması giymek olduğunu belirtmesi, bu transfer iddialarını daha da ciddiye almalarına neden oldu.

Torreira'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilirken, Galatasaray'ın bu transfer teklifine nasıl bir yanıt vereceği merak konusu. Ocak ayında gerçekleşmesi muhtemel bu transfer, Galatasaray'ın orta saha kurgusunda önemli değişikliklere yol açabilir. Sarı-kırmızılı yönetim ise taraftarın endişelerini gidermek için Ocak transfer dönemi öncesinde adımlar atmak zorunda kalabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading