Galatasaray'da yıldız futbolcu ayrılık iddialarına jet yanıt! Okan hoca hangi futbolcuyu etkiledi?

Galatasaray'da yıldız futbolcu ayrılık iddialarına jet yanıt! Okan hoca hangi futbolcuyu etkiledi?

Yıldız oyuncu Victor Osimhen, Galatasaray'da oynamanın kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Nijeryalı golcü, sarı kırmızılı takıma katılmasının kendisine büyük mutluluk verdiğini belirtti.

Spor

17.10.2024, 16:28

Golcü futbolcu Victor Osimhen, Galatasaray'da geçirdiği sürenin profesyonellik açısından kendisine büyük bir memnuniyet sağladığını dile getirdi. Antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan Nijeryalı golcü, kulüp için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi. 

Oosterwolde'den sürpriz zam isteği! İstediği rakam dudak uçuklattı Oosterwolde'den sürpriz zam isteği! İstediği rakam dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

BURAYA GELME SEBEBİM DROGBA OLDU 

Galatasaray'a gelme sebeblerini açıklayan Osimhen, ''Galatasaray'a gelmek benim için bir ayrıcalık. Kahramanlarımdan bir tanesi Drogba da burada oynamıştı. Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederim. Buradaki herkes beni çok iyi karşıladı. Çok büyük bir kulüpteyim. Ben de bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım." dedi. 

Son dakika... Fenerbahçe'nin istediği oldu: Twente deplasmanında 1 puanı Tadic'le aldı Son dakika... Fenerbahçe'nin istediği oldu: Twente deplasmanında 1 puanı Tadic'le... Haberi Görüntüle

OKAN HOCA BABA GİBİ

Yıldız futbolcu, "Başka yerlere gidecektim, o sırada Okan Buruk ile konuştum. Beni baba olarak, hoca olarak, insan olarak derinden etkiledi. Takımın ne kadar kaliteli olduğunu, büyük hedefleri olduğunu iletti. Bu oyuncularla oynamak, başarılara imza atmak ikna ediciydi. Buraya gelince ne kadar ciddi bir kulüp olduğunu gördüm. Aile olarak burada çok mutluyuz." ifadesine yer verdi. 

Türkiye'yi terk ediyor! Serhat Akın silahlı saldırı sonrasında hayatını değiştirecek bir adım attı: Eski futbolcu hangi ülkeye taşınma kararı aldı? Türkiye'yi terk ediyor! Serhat Akın silahlı saldırı sonrasında hayatını değiştirecek... Haberi Görüntüle

TAKIMIN BAŞARISI DAHA ÖNEMLİ 

Burada çok iyi golcüler var. Ben de iyi golcüyüm. diyen Osimhen, "Takımın önüne kendimi hiçbir zaman koymam. Takımın başarısı önemli. Icardi çok büyük golcü. Gol krallığı önemli değil, takım önemli. Goller asistlerle takıma yardımcı olmam gerekiyor. Goller önemli, atarak kazanıyoruz ama takımın başarısı birinci önceliğim." açıklamasında bulundu. 

Osimhen, Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık sonrası takımla çalışmalara başladı. Golcü futbolcu, teknik heyetin şans vermesi halinde cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçında forma giyebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading