Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu kararı

Galatasaray'dan Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu kararı

Yeni sezon hazırlık sürdüren Galatasaray, tranfser çalışmalarına hız verdi. Avrupa devlerinin gözde isimleriden Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu ile özel bir görüşme gerçekleştiren sarı kırmızılı yönetim,  'kalmanızı istiyoruz' mesajını verdi.

Spor

29.07.2024, 14:04

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transferde ağır adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Takıma gelecek oyuncuların yanı sıra kadrodaki bazı isimlerin geleceği de merak konusu olmaya başladı.

Sarı kırmızılı ekipte forma giyen milli futbolcuları Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun adı sık sık transferle anılmaya başladı.

Galatasaray'dan Hermoso transferine karşı hamle geldi! İmza atmaya hazırlanıyor Galatasaray'dan Hermoso transferine karşı hamle geldi! İmza atmaya hazırlanıyor Haberi Görüntüle

ÖZEL GÖRÜŞME

Bu kapsamda tecrübeli hoca Okan Buruk ve başkan Dursun Özbek'in iki futbolcuyla görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Medina'nın Fenerbahçe resti gündem oldu! İşte o sözler Medina'nın Fenerbahçe resti gündem oldu! İşte o sözler Haberi Görüntüle

TAKIMDA KALMALARINI TALEP ETTİLER

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Okan Buruk ve Dursun Özbek, Barış Alper Yılmaz ile Kerem Aktürkoğlu'ndan takımda kalmalarını istedi.

Buruk ve Özbek'in Şampiyonlar Ligi vurgusu ve 25. şampiyonluğa değindiği konuşmada milli futbolcuların takımda kalmak için ikna edildiği aktarıldı.

Haberin detayında Barış Alper'e İtalya ve İngiltere'den taliplerin olduğı Kerem için ise Real Sociedad'ın kulübü yokladığı öne sürüldü.

Yapılan özel görüşmeden sonra iki başarı futbolcu da Şampiyonlar Ligi arenasında boy göstermeye motive olduğu bildirildi.

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading