Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi korkutan istatistikler! Kadıköy performansı dikkat çekici

Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi korkutan istatistikler! Kadıköy performansı dikkat çekici

Süper Lig'in 6. haftasında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray, Kadıköy'deki son yıllarda sergilediği performansla dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı ekip, son 7 sezonda Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda oynadığı maçlarda yalnızca 1 kez mağlup oldu ve Kadıköy'den 3 galibiyet, 3 beraberlik elde ederek önemli bir başarı gösterdi.

Spor

20.09.2024, 15:46

Galatasaray, Fenerbahçe'ye Ülker Stadyumu'nda karşılaştığı son 7 maçta sadece bir kez mağlup oldu. Bu maçlarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak Fenerbahçe'ye karşı üstün bir performans sergiledi. Tek mağlubiyetini 10 Nisan 2022 tarihinde 2-0'lık skorla aldı. Bu maçta Fenerbahçe'nin golleri Miha Zajc ve Serdar Dursun'dan geldi.

Jayden Oosterwolde hapis yatacak mı? Düzenlenen iddianame sonra menajerinden açıklama Jayden Oosterwolde hapis yatacak mı? Düzenlenen iddianame sonra menajerinden açıklama Haberi Görüntüle

GALATASARAY DAHA FAZLA GOL ATTI

Son 7 sezonda oynanan bu karşılaşmalarda Galatasaray, rakibine 8 gol atarken, kalesinde sadece 4 gol gördü. Sarı-kırmızılı takımın gollerini Henry Onyekuru (2), Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Mustafa Muhammed, Ryan Donk ve Radamel Falcao kaydetti. Fenerbahçe adına ise Miha Zajc, Serdar Dursun, Max Kruse ve Eljif Elmas birer gol attı.

Daum'a duygusal veda! Cenaze töreninde Türk dostluğuna atfen 'Bir başkadır benim memleketim' şarkısı seslendirildi Daum'a duygusal veda! Cenaze töreninde Türk dostluğuna atfen 'Bir başkadır... Haberi Görüntüle

20 YILLIK KADIKÖY SERİSİNİ TERİM BOZDU

Galatasaray, 23 Şubat 2020 tarihinde Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 yenerek 20 yılı aşkın süredir devam eden galibiyet hasretini sonlandırdı. Bu tarihi galibiyette Henry Onyekuru, Radamel Falcao ve Ryan Donk’un golleriyle galip gelen sarı-kırmızılılar, bu seriye teknik direktör Fatih Terim’in yönetiminde son vermişti.

Galatasaray'ın yarın oynayacağı Fenerbahçe deplasmanında, bu dikkat çekici performansını devam ettirip ettiremeyeceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading