Yandex Metrica

Galatasaray'dan flaş Rafa Silva sözleri

Galatasaray'dan flaş Rafa Silva sözleri

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva hakkında Galatasaray'dan açıklama geldi. Sarı-kırmızılıların yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Silva'nın hiçbir zaman Galatasaray'ın gündeminde olmadığını belirtti.

Spor

23.08.2024, 17:31

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Beşiktaş'a transfer olmadan önce ismi Galatasaray ile anılan Rafa Silva hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada, Portekizli oyuncunun hiçbir zaman Galatasaray'ın transfer listesinde yer almadığını ifade etti.

Galatasaray'a dünya yıldızı! Ronaldo'nun kankası Süper Lig'e geliyor Galatasaray'a dünya yıldızı! Ronaldo'nun kankası Süper Lig'e geliyor Haberi Görüntüle

GALATASARAY İLGİLENDİ Mİ?

Hatipoğlu, Rafa Silva'nın transferiyle ilgili kamuoyunda çıkan iddiaları net bir şekilde yalanladı. "Biz göreve geldiğimizde hiçbir transfer bitmek üzere değildi. Rafa Silva'nın yerinde Mertens ile sözleşme imzaladık. Rafa Silva, Beşiktaş'a gitmeden önce satılık bir oyuncu konumundaydı, ancak bizim ilgimiz olmadı. Bazı iddialar gündeme geldi fakat bunlar gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Osimhen'i ellerinin tersiyle itti! Galatasaray'a maskeli hediye: '3 tane golcüm var' deyip tarihi transferi tepti | Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan inanılmaz karar! Osimhen'i ellerinin tersiyle itti! Galatasaray'a maskeli hediye: '3 tane golcüm... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN TRANSFER STRATEJİSİ

Açıklamalarında Galatasaray'ın transfer stratejisine de değinen Hatipoğlu, takımın ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerini ve her pozisyon için doğru oyuncuyu tercih ettiklerini belirtti. Rafa Silva'nın transfer sürecinde, takımın orta saha için Dries Mertens ile anlaşma sağladığını ve bu nedenle Silva'ya ilgi göstermediklerini vurguladı.

Bu açıklamalar ile Galatasaray taraftarları arasında Rafa Silva'nın transferiyle ilgili oluşan spekülasyonlara son nokta konulmuş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading