Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan flaş transfer harekatı! Fransız yıldız 'Evet' dedi

Galatasaray'dan flaş transfer harekatı! Fransız yıldız 'Evet' dedi

Galatasaray, sağ bek transferi için Fransa'nın Rennes takımında forma giyen Guela Doue ile anlaşmaya vardı. Kulübü Rennes ile yapılan bonservis pazarlıklarının da olumlu ilerlediği belirtildi.

Spor

04.07.2024, 10:28

Galatasaray, sağ bek pozisyonu için uzun süredir yürüttüğü transfer çalışmalarında sona yaklaştı. Sarı-kırmızılı ekip, Fransa'nın Rennes takımında forma giyen 21 yaşındaki Guela Doue ile prensipte anlaşmaya vardı. Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray ve Rennes kulüpleri arasındaki bonservis pazarlıkları olumlu bir şekilde ilerliyor.

Dünya Mert Günok'un mucize kurtarışını konuşuyor: İkonik bir el Dünya Mert Günok'un mucize kurtarışını konuşuyor: İkonik bir el Haberi Görüntüle

DOUR, GALATASARAY'A 'EVET' DEDİ

Transferde önceliği sağ bek pozisyonuna veren Galatasaray, Guela Doue'nin transferi için geri sayıma geçti. 21 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a "Evet" dediği ve Rennes ile olan sözleşmesinin son yılında olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılılar, 9 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampına kadar bu transferi tamamlamayı hedefliyor.

Dünya Mert Günok'un mucize kurtarışını konuşuyor: İkonik bir el Dünya Mert Günok'un mucize kurtarışını konuşuyor: İkonik bir el Haberi Görüntüle

ALTERNATİF İSİMLERDE GÜNDEMDEYDİ

Galatasaray, sağ bek transferi için yalnızca Guela Doue ile ilgilenmiyordu. Wan Bissaka ve Lorenz Assignon gibi isimler de transfer listesinde yer alıyordu. Ancak Doue'nin genç ve yetenekli bir oyuncu olması, sarı-kırmızılıların önceliğini bu oyuncuya vermesine neden oldu.

Milli Takım, Berlin'de Mehter Marşı ve Bozkurt işaretleriyle karşılandı Milli Takım, Berlin'de Mehter Marşı ve Bozkurt işaretleriyle karşılandı Haberi Görüntüle

DOUE'Nİ PERFORMANSI VE KARİYERİ

Guela Doue, geçtiğimiz sezon Rennes formasıyla 35 maça çıktı ve toplamda 2.102 dakika süre aldı. Fildişi Sahilli futbolcu, bu karşılaşmalarda 4 asistlik bir performans sergiledi. Genç oyuncunun etkili performansı, Galatasaray'ın dikkatini çekti ve transfer sürecinin hızlanmasını sağladı.

Fenerbahçe'de 3 ayrılık! Mourinho o futbolcuları takımda istemiyor Fenerbahçe'de 3 ayrılık! Mourinho o futbolcuları takımda istemiyor Haberi Görüntüle

BONSERVİS PAZARLIKLARI OLUMLU İLERLİYOR

Galatasaray ile Rennes arasında yürütülen bonservis pazarlıklarının olumlu bir şekilde ilerlediği belirtiliyor. Sarı-kırmızılılar, Avusturya kampına kadar sağ bek ve orta saha transferlerini tamamlamayı planlıyor. Doue transferinin gerçekleşmesi, Galatasaray'ın savunma hattını güçlendirecek ve takımın yeni sezona daha hazır bir şekilde başlamasını sağlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading