Yandex Metrica

Galatasaray'dan giden açılıyor! Ndombele ve Tete neler neler yapıyor

Galatasaray'dan giden açılıyor! Ndombele ve Tete neler neler yapıyor

Galatasaray'dan ayrılan Tanguy Ndombele ve Tete, yeni takımlarında gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Her iki oyuncu da eski takımlarından ayrıldıktan sonra ritim bulup, başarılı oyunlarıyla ön plana çıkmaya başladılar.

Spor

02.09.2024, 12:49

Galatasaray'dan başka takımlara transfer olan Tanguy Ndombele ve Tete göterdikleri performanslarla dudak ısırtırken bir yandan da şaşırtmaya devam ediyor. Galatasaray'da sergiledikleri performansların çok ötesinde performans sergileyen iki isim de sürekli olarak gündeme gelmeyi başarıyor.

Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız... Haberi Görüntüle

NDOMBELE HAFTANIN 11'İNE SEÇİLDİ

Tanguy Ndombele, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra transfer olduğu Nice'te hızlı bir şekilde adaptasyon sağladı. Fransa Ligue 1'in 3. haftasında Nice'in Angers'ı 4-1 mağlup ettiği maçta Ndombele, müthiş bir asistle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Maç boyunca sahada etkili bir performans sergileyen Fransız orta saha oyuncusu, Boudaoui'nin golünde yaptığı asistle büyük beğeni topladı.

Ndombele'nin bu performansı, Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe tarafından haftanın 11'ine seçilmesini sağladı. Galatasaray'da eleştirilen fazla kilolarından kurtulmuş olarak Nice'te forma giyen Ndombele, gösterdiği bu performansla eski günlerine dönüş sinyalleri verdi.

Galatasaray-Rizespor maçının VAR'ı açıklandı! Galatasaray-Rizespor maçının VAR'ı açıklandı! Haberi Görüntüle

TETE, PANATHINAIOKOS'U KURTARDI: 90+2'DE GELEN GOL

Brezilyalı futbolcu Tete ise Panathinaikos formasıyla Yunanistan Süper Lig'inde dikkat çekiyor. Ligin 3. haftasında Kallithea deplasmanında oynanan ve 2-2 sona eren maçta, Tete'nin 90+2. dakikada attığı gol takımına 1 puan kazandırdı. Bu gol, Tete'nin Panathinaikos'taki 3. golü oldu. Galatasaray'da 45 maçta sadece 3 gol atabilen Tete, Yunan ekibinde aynı gol sayısını 8 maçta yakalayarak önemli bir performans artışı gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading