Yandex Metrica

Sitede Ara

Reklam

Galatasaray'dan gizli operasyon! Batshuayi'den sonra sıra o isimde...

Galatasaray'dan gizli operasyon! Batshuayi'den sonra sıra o isimde...

Michy Batshuayi'yi resmen açıklayan Galatasaray, sürpriz bir hamleyle gizlice yürüttüğü operasyonlar sonucunda Faslı futbolcu Aimen Moueffek'in transferinde sona geldi.

Spor

02.07.2024, 14:38

Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, 2024-25 sezonuna da şampiyonluk ve 5. yıldız hedefiyle güçlü bir kadro ile girmeyi amaçlıyor. Michy Batshuayi'yi resmen kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, şimdi de Aimen Moueffek'in transferinde son aşamaya geldi.

Acun Ilıcalı'dan Amedspor'a kıyak transfer! Fenerbahçe'den geliyor Acun Ilıcalı'dan Amedspor'a kıyak transfer! Fenerbahçe'den geliyor Haberi Görüntüle

MOUEFFEK, GALATASARAY YOLUNDA

Sabah gazetesinin haberine göre, Galatasaray, 23 yaşındaki Faslı futbolcu Aimen Moueffek'i transfer etmek üzere. Fransız ekibi St. Etienne ile sözleşmesi sona eren ve şu an boşta olan Moueffek, çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon merkez orta saha, on numara, ön libero, sağ bek ve orta sahanın sağında oynayan genç futbolcu, toplamda 5 ayrı mevkide görev aldı.

Emre Akbaba'nın yeni takımı belli oldu: Galatasaray'dan eski takım arkadaşının yanında Emre Akbaba'nın yeni takımı belli oldu: Galatasaray'dan eski takım arkadaşının... Haberi Görüntüle

TRANSFER DETAYLARI

Haberde, Galatasaray'ın Moueffek'e cüzi bir imza parası ödeyeceği belirtildi. Ayrıca, Galatasaray'ın yanı sıra 9 kulübün daha 23 yaşındaki futbolcunun peşinde olduğu vurgulandı.

Galatasaray, Aimen Moueffek transferi ile kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Faslı futbolcunun çok yönlülüğü, Galatasaray için büyük bir avantaj olacak. Transferin resmen açıklanması durumunda Galatasaray, 2024-25 sezonuna iddialı bir başlangıç yapacak.

Transferi resmen bitti! Trabzonspor, Cihan Çanak'ı KAP'a bildirdi Transferi resmen bitti! Trabzonspor, Cihan Çanak'ı KAP'a bildirdi Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Aimen Moueffek, geride bıraktığımız sezonda toplam 38 maça çıkarak 2120 dakika süre aldı. Bu süre zarfında 4 gol atıp 2 asist yaparak takımına katkı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading