Yandex Metrica

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan transferi için resmi açıklama!

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan transferi için resmi açıklama!

Galatasaray'da transferde yetkili isimlerden İbrahim Hatipoğlu, kulübün transferlerine yönelik kritik açıklamalarda bulundu. Özellikle çokça merak edilen İlkay Gündoğan için ise flaş bir açıklama yaptı ve transferine yönelik kulüp adına son sözünü söyledi.

Spor

28.06.2024, 11:51

Galatasaray'da transfer sürecinde yetkili isimlerden İbrahim Hatipoğlu, kulübün gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, transfer çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, oyuncuların mali şartlarını değerlendirme aşamasında olduklarını ifade etti.

Beşiktaş,Türk yıldız için devrede! Gelirse yer yerinden oynar Beşiktaş,Türk yıldız için devrede! Gelirse yer yerinden oynar Haberi Görüntüle

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Galatasaray'da transfer sürecini yürüten İbrahim Hatipoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Listemizde yer alan isimler için soruşturma yapıyoruz. Oyuncuların mali şartlarını değerlendirme aşamasındayız. Planımıza göre teklifleri ileteceğiz. Transfer yapacağımız mevkiler belli. Sağ bek ve orta sahaya yoğunlaştık."

Galatasaray'dan tehlikeli transfer! Kiralasalar bile 15 milyon euro Galatasaray'dan tehlikeli transfer! Kiralasalar bile 15 milyon euro Haberi Görüntüle

İLKAY GÜNDOĞAN AÇIKLAMASI

Basında çıkan transfer haberlerini de değerlendiren Hatipoğlu, İlkay Gündoğan ile ilgili net bir açıklama yaptı:

"Yazılan isimlerin bir kısmı listemizde fakat bazılarıyla ise ilgilenmiyoruz. Mesela İlkay Gündoğan... Kesin olarak gündemimizde yer almıyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading