Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan İtalya çıkarması: Roma'nın yıldızını almaya gittiler

Galatasaray'dan İtalya çıkarması: Roma'nın yıldızını almaya gittiler

Galatasaray, Roma'nın Polonyalı sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski'yi kadrosuna katmak için İtalya'ya çıkarma yapıyor. Transferde son aşamaya gelen sarı-kırmızılılar, anlaşmayı tamamlamayı hedefliyor.

Spor

10.09.2024, 18:05

Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için önemli bir adım atıyor. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Roma'nın Polonyalı yıldızı Nicola Zalewski'yi transfer etmek için İtalya'ya gideceği bildirildi. TRT Spor'un haberine göre, Galatasaray yönetimi bu kritik transferi tamamlamak adına görüşmelerini hızlandırmak ve son noktayı koymak için harekete geçti.

Beşiktaş'ta mutlu son! Joao Mario imza için geliyor Beşiktaş'ta mutlu son! Joao Mario imza için geliyor Haberi Görüntüle

NICOLA ZALEWSKI'NİN PERFORMANSI

Geçen sezon Roma formasıyla 33 maçta görev alan Zalewski, bu maçlarda 3 asist yaparak takımına katkı sağladı. Bu sezon ise henüz 3 maçta forma şansı bulan Polonyalı oyuncu, 142 dakika sahada kaldı. Sözleşmesi gelecek yaz sona erecek olan Zalewski, genç yaşına rağmen Avrupa'da dikkat çeken bir performans sergiliyor.

Yılın transfer haberi! Fatih Terim ve Kerem Benfica'da buluşuyor! Yılın transfer haberi! Fatih Terim ve Kerem Benfica'da buluşuyor! Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN HEDEFLERİ

Galatasaray, bu transferle sol kanat rotasyonunu güçlendirmeyi planlıyor. Özellikle Avrupa arenasında başarı hedefleyen sarı-kırmızılılar, ara transfer dönemine kadar Avrupa'da yer alamayacak olsa da Zalewski’nin dinamizmi ve yetenekleriyle ilk etapta Süper Lig'de hücum hattına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading