Yandex Metrica

Galatasaray'dan KAP açıklaması! Yıldız isimle sözleşme imzalandı

Galatasaray'dan KAP açıklaması! Yıldız isimle sözleşme imzalandı

Galatasaray, deneyimli futbolcusu Dries Mertens'in sözleşmesini 2024-2025 sezonu için uzattığını duyurdu. Yeni sözleşme kapsamında Mertens, sezon başına net 2.900.000 Euro kazanacak.

Spor

03.07.2024, 18:34

Galatasaray Spor Kulübü, tecrübeli oyuncusu Dries Mertens ile olan sözleşmesini uzattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Dries Mertens'in sözleşmesi 2024-2025 sezonu için uzatılmıştır. Buna göre futbolcuya net 2.900.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oluyor! Minimum 15 milyon Euro Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oluyor! Minimum 15 milyon Euro Haberi Görüntüle

MERTENS'İN GALATASARAY KARİYERİ

Dries Mertens, Galatasaray'a katıldığından bu yana sergilediği performansla taraftarların sevgisini kazandı ve takımın önemli bir parçası haline geldi. Belçikalı yıldız, hücum hattındaki etkili oyunuyla dikkat çektiği sezonun ardından, birçok kritik maçta takımına önemli katkılar sağladı. 

Son iki sezonda 66 Süper Lig karşılaşmasına çıkan Mertens 15 gol ve 19 asist ile toplamda 34 gole katkıda bulundu ve her iki sezonda da yaşanılan şampiyonluklarda büyük pay sahiplerinden biri oldu.

Teknik direktör Okan Buruk'un oyun planında önemli bir yere sahip olan Mertens, yeni sezonda da sarı-kırmızılı formayı giymeye devam edecek ve Buruk'un elindeki önemli silahlardan birisi olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading