Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan Memphis Depay bombası

Galatasaray'dan Memphis Depay bombası

İtalyan medyasında yer alan iddiaya göre; şu an boşta olan Hollandalı futbolcu Memphis Depay, Inter'e teklif edildi. Oyuncunun menajerleri komisyonlar hariç 5 milyon euro net maaş talep ediyor. Inter, hücum hattında boşluk yaratabilirse oyuncuyla ilgilenecek. Depay için ayrıca Galatasaray da devrede.

Spor

25.07.2024, 12:59

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi.

Son olarak sağ bek Elia Jelert'i transfer eden Galatasaray için şimdi de Memphis Depay iddiası ortaya atıldı.

İddianın sahibi İtalyan medyası. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Galatasaray, Hollandalı futbolcunun transferi için bastırıyor.

Ebrar Karakurt, milli takımdan ayrıldı mı? Ebrar Karakurt, milli takımdan ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN DEPAY'A TEKLİF

Şu an boşta olan Hollandalı futbolcu Memphis Depay, İtalya Serie A ekiplerinden Inter'e teklif edildi. Oyuncunun menajerleri komisyonlar hariç 5 Milyon euro net maaş talep etti. Ancak Inter, hücum hattında boşluk yaratabilirse oyuncuyla ilgilenecek. Galatasaray bonservisi elinde olan Memphis Depay’ın durumunu yakından takip ediyordu. Galatasaray devreye girip oyuncuya resmi teklif yaptı.

Inter'in 2 hafta içinde hücumda yer açması ve Depay'ın Galatasaray'la anlaşamaması halinde oyuncunun İtalyan deviyle söz kesebileceği vurgulandı.

Fenerbahçe'den peş peşe tranfser! Archie Brown için son durum Fenerbahçe'den peş peşe tranfser! Archie Brown için son durum Haberi Görüntüle

DEPAY'IN PERFORMANSI

Hollandalı futbolcu geride bıraktığımız sezonda Atletico Madrid ile toplam 31 maça çıkıp 1205 dakika süre aldı. Memphis Depay çıktığı maçlarda 9 gol, 2 asistlik istatistik yakalamıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading