Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan müthiş performans! Manchester United'a yenilmiyor

Galatasaray'dan müthiş performans! Manchester United'a yenilmiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta mücadelesinde Galatasaray, tarihi rakibi Manchester United'ı İstanbul'da ağırlayacak. İki takım arasındaki rekabetin ve geçmiş maçların detayları ise dikkat çekici.

Spor

23.01.2024, 21:46

Türk futbolunun uluslararası arenadaki gururu Galatasaray, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa zaferleriyle 312 maça çıktı. Toplamda 112 galibiyet, 83 beraberlik ve 117 mağlubiyetle Türkiye'nin en başarılı takımı olarak öne çıkıyor.

2024 Paralimpik'te milli sporcu Ali can Özcan yarı finalde! 2024 Paralimpik'te milli sporcu Ali can Özcan yarı finalde! Haberi Görüntüle

İNGİLİZ TAKIMLARINA KARŞI GALATASARAY

Galatasaray, İngiliz temsilcileriyle 22 kez karşılaştı. Bu maçlarda 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Manchester United ile olan rekabette ise 7 maçta 2 galibiyet elde etti.

Son dakika... Beşiktaş, gol şovla UEFA Avrupa Ligi gruplarında Son dakika... Beşiktaş, gol şovla UEFA Avrupa Ligi gruplarında Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA MANCHESTER UNITED'A BÜYÜK ÜSTÜNLÜK

Galatasaray, İngiliz devi Manchester United ile İstanbul'da oynadığı 3 maçta da mağlup olmadı. Ev sahibi avantajını kullanan sarı-kırmızılılar, bu maçlardan birini 1-0 kazanırken, diğer ikisini 0-0 berabere tamamladı.

Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Kanarya'da ilk imzayı atacak isim... Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Kanarya'da ilk imzayı atacak isim... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN 1993-1994 YILLARINDAKİ BAŞARISI

Galatasaray ile Manchester United, tarihlerinde ilk kez 1993-1994 sezonunda karşı karşıya geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda oynanan bu kritik maçlardan Galatasaray, deplasmanda 3-3 beraberlikle ayrılarak büyük bir sürprize imza attı.

Mourinho'dan Galatasaray'a sert gönderme! Sadece onlar kart görmüyor Mourinho'dan Galatasaray'a sert gönderme! Sadece onlar kart görmüyor Haberi Görüntüle

SON KARŞILAŞMA VE BEKLENTİLER

İki takım arasındaki en son maç 3 Ekim 2023 tarihinde oynandı. Galatasaray, deplasmanda oynanan bu mücadeleyi 2-3 kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Taraftarlar, bu önemli maçtan galibiyetle ayrılarak bir üst tura yükselme umuduyla takımlarını destekliyor.

Ertelenen Trabzonspor - Kayserispor karşılaşması ne zaman oynanacak? Ertelenen Trabzonspor - Kayserispor karşılaşması ne zaman oynanacak? Haberi Görüntüle

MANCHESTER UNITED'IN TÜRKİYE PERFORMANSI

Manchester United, Türk takımlarıyla deplasmanda 9 maçta 3 galibiyet alabilirken, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Türkiye'de çıktığı bu mücadelelerde 8 gol atan İngiliz ekibi, 8 golle kalesini gole kapatamadı.

Galatasaray ile Manchester United arasındaki rekabetin ve bu maçın heyecanı, futbolseverleri bir kez daha ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading