Yandex Metrica

Galatasaray'dan sürpriz transfer: Young Boys'lu Hadjam...

Galatasaray'dan sürpriz transfer: Young Boys'lu Hadjam...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda dikkat çeken Young Boys’un genç sol beki Jaouen Hadjam’ı transfer gündemine aldı. Sarı-kırmızılı ekip, sol bek mevkiine takviye yapmayı planlarken, Hadjam'ı da listesine ekledi.

Spor

29.08.2024, 12:04

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda karşılaştığı Young Boys’un sol beki Jaouen Hadjam’ın performansından etkilenmiş görünüyor. Fiziksel gücü ve süratiyle dikkat çeken 21 yaşındaki Cezayirli oyuncu, Galatasaray’ın transfer gündemine girmiş durumda.

Paris'te tarih yazdı: Umut Ünlü paralimpik şampiyonu oldu Paris'te tarih yazdı: Umut Ünlü paralimpik şampiyonu oldu Haberi Görüntüle

GENÇ YETENEĞE İLGİ BÜYÜK

Milliyet’te yer alan habere göre, Galatasaray, sol bek mevkisini güçlendirmek amacıyla Hadjam’ı transfer listesine aldı. Young Boys, Jaouen Hadjam’ı 2023-24 sezonunun ara transfer döneminde Nantes’tan 1.3 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı. Genç oyuncunun kulübüyle 4 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!  İşte sağlık durumu... Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!... Haberi Görüntüle

ALTERNATİF ADAY: ISMAIL JAKOBS

Galatasaray, sol bek mevkiine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürürken, Jaouen Hadjam dışında diğer bir aday olarak İsmail Jakobs’u da değerlendiriyor. Sarı-kırmızılılar, ihtiyaç duyulan bu pozisyon için en uygun ismi kadrosuna katmak için titizlikle çalışıyor.

Beşiktaş'ta mutlu son! Joao Mario imza için geliyor Beşiktaş'ta mutlu son! Joao Mario imza için geliyor Haberi Görüntüle

HADJAM'IN GALATASARAY İÇİN ÖNEMİ

Jaouen Hadjam, genç yaşına rağmen Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir platformda gösterdiği performansla dikkat çekti. Galatasaray’ın sol bek ihtiyacını karşılamak adına genç ve dinamik bir oyuncu arayışında olması, Hadjam gibi potansiyelli bir ismi gündeme getirdi. Hadjam’ın transferi gerçekleşirse, sarı-kırmızılı ekip geleceğe yatırım yapmış olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading