Yandex Metrica

Galatasaray'dan tehlikeli transfer! Kiralasalar bile 15 milyon euro

Galatasaray'dan tehlikeli transfer! Kiralasalar bile 15 milyon euro

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun transferi için Atalanta ve Fiorentina ile görüşmelerde son aşamaya geldi. Sarı-kırmızılı takım, 24 yaşındaki İtalyan oyuncunun satışı veya kiralanması konusunda önemli adımlar atıyor.

Spor

24.06.2024, 11:48

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına başlamadan önce Nicolo Zaniolo'nun geleceğini netleştirmek istiyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, İtalya'ya dönme kararı alan ve bu talebini kulüp yetkililerine ileten Zaniolo için Atalanta ve Fiorentina ile yapılan görüşmelerde sona gelindi.

Galatasaray divan üyesi Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçelileri çıldırtan sözler: Sosyal medya ayağa kalktı Galatasaray divan üyesi Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçelileri çıldırtan sözler: Sosyal... Haberi Görüntüle

15 MİLYON EURO BONSERVİS BEKLENTİSİ

Galatasaray, Zaniolo'nun satışı konusunda zarar etmek istemiyor. Roma'dan transfer edilen 24 yaşındaki oyuncu için direkt satışta minimum 15 milyon Euro bonservis bedeli talep ediliyor. Bu rakam, Galatasaray'ın oyuncudan zarar etmemek ve transfer piyasasında güçlü bir duruş sergilemek adına belirlediği minimum değer olarak dikkat çekiyor.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner kimdir, ne dedi? Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner kimdir, ne dedi? Haberi Görüntüle

KİRALAMA VE ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU

Galatasaray, Zaniolo'yu kiralama seçeneğini de değerlendirmekte. Ancak bu formülde tek şart, sözleşmeye performansa bağlı olmayan ve 15 milyon Euro'dan yüksek zorunlu satın alma opsiyonunun konulması. Bu şekilde, oyuncunun geleceğiyle ilgili belirsizliklerin önüne geçilmesi ve kulübün maddi kayıplar yaşamaması hedefleniyor.

Koeman sümüğünü yedi, Weghorst Polonya'yı! Portakallar 2 attı 3 aldı Koeman sümüğünü yedi, Weghorst Polonya'yı! Portakallar 2 attı 3 aldı Haberi Görüntüle

ASTON VILLA PERFORMANSI

Nicolo Zaniolo, geride kalan sezonu İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da kiralık olarak geçirdi. Zaniolo, Premier Lig'de 25 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. İngiltere'deki performansı, İtalyan kulüplerinin dikkatini çekti ve transfer sürecinin hızlanmasına katkı sağladı.

Son dakika... Avusturya attı Fransa Kazandı! EURO 2024'ün favovisi Fransa, 3 puanı tek golle aldı Son dakika... Avusturya attı Fransa Kazandı! EURO 2024'ün favovisi Fransa,... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN GELECEK GELİR SONRASI PLANI

Galatasaray, Zaniolo'nun transferi ile ilgili süreçte titizlikle çalışıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, oyuncunun bonservis bedelinden elde edilecek geliri yeni transferler için kullanmayı planlıyor. Zaniolo'nun transferinden elde edilecek gelirle, takımın ihtiyaç duyduğu mevkilerdeki eksikliklerin giderilmesi amaçlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading