Yandex Metrica

Galatasaray'ın acı kaybı! Eski başkan hayatını kaybetti

Galatasaray'ın acı kaybı! Eski başkan hayatını kaybetti

Galatasaray Kulübü'nün eski ikinci başkanlarından Atilla Donat, hayatını kaybetti. Sarı-kırmızılı kulüp, Donat'ın vefatını derin bir üzüntüyle duyurdu.

Spor

23.06.2024, 18:33

Galatasaray Kulübü, eski ikinci başkanlarından Atilla Donat'ın vefatını resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün eski ikinci başkanlarından, 5271 sicil numaralı üyemiz Atilla Donat’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'nin hayalleri suya düşmek üzere! İspanyol yıldız Morata için kırmızı alarm Fenerbahçe'nin hayalleri suya düşmek üzere! İspanyol yıldız Morata için kırmızı... Haberi Görüntüle

CENAZE PROGRAMI

Galatasaray Kulübü, merhum Atilla Donat’ın cenaze programını da açıkladı. Açıklamaya göre, Donat’ın cenazesi 24 Haziran Pazartesi günü Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek. Kulüp, "Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz" diyerek başsağlığı mesajını iletti.

Stefan Kuntz'dan Milli Takım'ın sorununu açıkladı! Eğer Türkiye o problemi çözerse... Stefan Kuntz'dan Milli Takım'ın sorununu açıkladı! Eğer Türkiye o problemi... Haberi Görüntüle

GALATASARAY İÇİN ÖNEMLİ BİR İSİM

Atilla Donat, Galatasaray camiasında önemli bir yere sahipti. İkinci başkanlık görevini yürüttüğü dönemde kulübe yaptığı katkılarla tanınan Donat, sarı-kırmızılı renklere gönül verenler tarafından saygı ve sevgiyle anılıyordu. Donat’ın vefatı, Galatasaray camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

Galatasaray camiasının önde gelen isimleri ve taraftarlar, Atilla Donat’ın vefatı üzerine sosyal medyada taziye mesajları paylaştı. Kulübün resmi hesaplarından yapılan duyurunun ardından, birçok taraftar ve eski yönetici, Donat için başsağlığı dileklerini iletti.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading