Yandex Metrica

Galatasaray'ın beklediği an geldi! Barcelona'da İlkay Gündoğan gelişmesi: Ayrılması tercih değil zorunluluk

Galatasaray'ın beklediği an geldi! Barcelona'da İlkay Gündoğan gelişmesi: Ayrılması tercih değil zorunluluk

Barcelona'da forma giyen Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan, takımda ayrılmak üzere. Galatasaray'ın listesinde yer alan yıldız futbolcunun makul bir ücretle sarı kırmızılara transfer olabileceği konuşuluyor.

Spor

24.06.2024, 20:33

Barcelona, Finansal Fair Play kıskacında. Almanya Milli Takımı'nın kaptanı Türk asıllı yıldız futbolcunun maliyeti Katalan ekibine ağır geliyor. Özellikle bu yıl ekonomik sorunlarla daha fazla mücadele etmek zorunda kalan Barcelona, İlkay Gündoğan'a gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Sport'ta yer alan habere göre Barcelona, İlkay'ı elinden çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Daha önce takımdan ayrılmasına izin verilmeyen futbolcunun ayrılmak istemesi halinde de kendisine kolaylık sağlanacağı belirtildi. 33 yaşındaki Türk asıllı Alman yıldız'ın Galatasataylı olduğu ve kariyerinin bir yerinde sarı kırmızılı formayı giymeyi istediği biliniyor. 

Lugano- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Lugano- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi... Haberi Görüntüle

GALATASARAY HAREKETE GEÇECEK

Galatasaray'ın da İlkay Gündoğan'ın oynadığı bölgeye bir transfer yapacağı düşünüldüğünde Barcelona'daki İlkay gelişmesini daha bir dikkatle takip etmesi kaçınılmaz. İlerleyen günlerde bir transfer gelişmesi yaşanması bekleniyor.  İlkay geçtiğimiz yaz transfer döneminde Premier Lig şampiyonu Manchester City'den Barcelona'ya transfer olmuitu. İlkay'ın Katalan ekibiyle 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Yıldız futbolcu EURO 2024'de Almanya adına oynadığı üç maçta bir gol kaydetmeyi başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading