Galatasaray'ın fiyaskosu Zaha Fransa'yı karıştırdı: Skandala neden oluyor

Galatasaray'ın fiyaskosu Zaha Fransa'yı karıştırdı: Skandala neden oluyor

Galatasaray'dan Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha, ilk kez ilk 11'de sahaya çıktığı maçta adeta yokları oynadı. Fransa medyası, Zaha'yı yerden yere vurdu.

Spor

30.09.2024, 13:04

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kadro planlamasında yer almadığı için sezon başında Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha, yeni takımında da beklentilerin altında kaldı

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana beklentileri karşılayamayan ve 3 milyon euro bedelle Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha'nın Fransa macerası istediği gibi başlamadı.

Dün akşam oynanan Toulouse-Lyon maçında ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan Wilfried Zaha, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Fransa medyası, Zaha'yı yerden yere vurdu.

Son dakika... Kadıköy'de sarı kırmızı gece! Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3 golle geçti Son dakika... Kadıköy'de sarı kırmızı gece! Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3 golle... Haberi Görüntüle

''ZAHA HERKESİ SİNİRLENDİRDİ''

Fransız medyası, Zaha'nın Toulouse maçındaki performansını manşetlerine taşırken  L'Equipe, tecrübeli futbolcuya 10 üzerinden 2 puan vererek oyuncuyu sahanın en kötüsü seçti.

Footmercato ise "Wilfried Zaha herkesi sinirlendirdi" başlığını tercih etti. Söz konusu haberde oyuncunun maç içindeki umursamaz tavırlarına dikkat çekildi. Footmercato, Zaha'ya 10 üzerinden 1.5 puan verirken, yıldız ismin top kayıplarına vurgu yaptı. Zaha'nın ruh halinin endişe verici olduğunu belirten Footmercato, ''Zaha, sosyal medyadaki sinir bozucu tavırları nedeniyle hedef gösterildi.'' yorumunu yaptı.

Serhat Akın'ın eşi Eileen kimdir? Eileen Akın nereli, Müslüman mı? Serhat Akın'ın eşi Eileen kimdir? Eileen Akın nereli, Müslüman mı? Haberi Görüntüle

''ZAHA'NIN TAVIRLARI İĞRENÇ''

Jeunesfooteux adlı site ise Lyon'un şimdiden Zaha ile ayrılık planları yaptığını yazarken ''Zaha'nın tavırları iğrenç. 53'te oyundan alındı ama kötü performansına rağmen saha kenarına gelirken şikayet etmeye cesaret etti.'' ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'ten TFF'nin hakem atamasına sert tepki: Başka hakem bulamadınız mı? İnadına o hakemi atadınız Dursun Özbek'ten TFF'nin hakem atamasına sert tepki: Başka hakem bulamadınız... Haberi Görüntüle

''SAHANIN EN KÖTÜSÜYDÜ''

Wilfried Zaha'ya 1 puan veren ve oyuncuyu sahanın en kötüsü seçen Lyonfoot adlı site de deneyimli oyuncunun saha içindeki davranışları "toksik" sözcüğüyle nitelendirildi. Fildişi Sahilli futbolcunun önümüzdeki haftalarda kadro dışı kalma riskiyle karşı karşıya olduğu belirtildi.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

''SKANDALA NEDEN OLUYOR''

Eurosport Fransa ise Wilfried Zaha'nın geri pasları, top kayıpları, huysuz hareketleri ve oyundan alınırken sergilediği tavırlara dikkat çekti. "Wilfried Zaha Lyon'da skandala neden oluyor" başlığını atan Foot01 ise "O maçın 30.027. seyircisiydi. Fildişi Sahilli futbolcu fiziksel olarak hazır değil. Sol kanatta ağır görünüyordu. Hiçbir fark yaratmadı ve çok fazla top kaybetti" ifadeleri kullanıldı.

 

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading