Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'ın genç yıldızına sürpriz talip

Galatasaray'ın genç yıldızına sürpriz talip

Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Mathias Ross'a yeni bir talip çıktı. Geçen sezonu Hollanda ekibi NEC Nijmegen'de kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki Danimarkalı stoper için Çekya'nın Sparta Prag takımının ilgisi olduğu belirtiliyor.

Spor

15.07.2024, 14:38

Sparta Prag yönetimi Mathias Ross'u transfer etmek için harekete geçti. Fanatik gazetesinin haberine göre, Çekya ekibinin Galatasaray ile satın alma opsiyonlu kiralık bir anlaşma yapmayı planladığı ifade ediliyor.

Her şey bitti! Beşiktaş yeni yıldızını İstanbul'a getiriyor! Her şey bitti! Beşiktaş yeni yıldızını İstanbul'a getiriyor! Haberi Görüntüle

SATIN ALMA OPSİYONU 1.5 MİLYON EURO CİVARINDA

Sparta Prag'ın teklifinde satın alma opsiyonunun yaklaşık olarak 1.5 milyon euro civarında olması bekleniyor. Bu anlaşmanın detayları henüz netleşmemiş olsa da, Ross'un geleceği konusunda Galatasaray ve Sparta Prag arasında görüşmelerin sürdüğü bildiriliyor.

Trabzonspor'un forvet transferi bitti! Resmen duyuruldu: 25 milyon Euro... Trabzonspor'un forvet transferi bitti! Resmen duyuruldu: 25 milyon Euro... Haberi Görüntüle

MATHIAS ROSS'UN KARİYERİ

Mathias Ross, 2022 yılında Aalborg'dan Galatasaray'a transfer olmuş ve daha sonra NEC Nijmegen'e kiralık olarak gönderilmişti. Genç oyuncu, NEC Nijmegen formasıyla 25 maçta görev almıştı.

Tahkim Kurulu'ndan Ali Koç'a güzel haber! Cezada çifte indirim Tahkim Kurulu'ndan Ali Koç'a güzel haber! Cezada çifte indirim Haberi Görüntüle

GELECEK İÇİN BEKLENTİLER

Galatasaray'ın genç yeteneği için Sparta Prag'ın ilgisi, Ross'un kariyerinde yeni bir dönem açabilir. Satın alma opsiyonlu kiralık teklifin detaylarına bağlı olarak, oyuncunun geleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading