Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'ın geri dönüşü İsviçre basınında: Asıl sınav İstanbul'da

Galatasaray'ın geri dönüşü İsviçre basınında: Asıl sınav İstanbul'da

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray, deplasmanda Young Boys'a 3-2 mağlup oldu. İsviçre basını, bu kritik karşılaşmayı detaylı bir şekilde değerlendirdi ve asıl sınavın İstanbul'da verileceğine dikkat çekti.

Spor

22.08.2024, 11:48

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk ayağında İsviçre'nin güçlü ekiplerinden Young Boys ile karşılaştı. Sarı-kırmızılı ekip, 2-0 geriye düştüğü maçta kısa sürede skoru 2-2’ye getirerek önemli bir geri dönüşe imza attı. Ancak 86. dakikada yediği golle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Galatasaray’ın gollerini Michy Batshuayi kaydederken, Young Boys adına Joel Monteiro ve Filip Ugrinic skoru belirleyen isimler oldu.

Ballon d'Or ne zaman, adaylar listesinde kimler var? Listede Arda Güler detayı... Ballon d'Or ne zaman, adaylar listesinde kimler var? Listede Arda... Haberi Görüntüle

İSVİÇRE BASININDAN YORUMLAR

Karşılaşmanın ardından İsviçre basını, Young Boys-Galatasaray maçına geniş yer ayırdı.

NZZ gazetesinde yer alan haberde, Young Boys'un Türkiye şampiyonu karşısında elde ettiği galibiyetin sezonun kötü başlangıcını telafi ettiğine dikkat çekildi. Ancak asıl sınavın İstanbul’da verileceği vurgulanarak, "Young Boys, Türkiye şampiyonu karşısında aldığı galibiyetle sezonun kötü başlangıcını bozdu. Ama asıl sınav İstanbul'daki ikinci maçta olacak. Belçikalı Batshuayi, muhteşem bir performans sergiledi ve beş dakika için iki golle skoru eşitledi." ifadeleri kullanıldı.

24Heures gazetesi ise karşılaşmaya ilişkin, "Young Boys taraftarları çarşamba akşamı tüm duyguları yaşadı. Takımları, Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için küçük bir avantaj elde etti. Önümüzdeki hafta İstanbul'a yapılacak tehlikeli yolculukla birlikte işin en zor kısmı henüz gelmedi." şeklinde bir yorumda bulundu. Haberde, Young Boys'un aldığı galibiyete rağmen, İstanbul'daki ikinci maçın zorluğuna dikkat çekildi.

Blick gazetesi de karşılaşmaya dair değerlendirmesinde, "Ugrinic'in penaltısı Şampiyonlar Ligi'nin kapısını açtı. İsviçre şampiyonu, muhteşem maçta Galatasaray'ı 3-2 mağlup etti." ifadelerine yer vererek, Young Boys'un kritik galibiyetini öne çıkardı.

İsviçre basınındaki yorumlar, Galatasaray’ın Young Boys karşısında sergilediği mücadeleye dikkat çekerken, İstanbul’daki rövanş maçının önemini vurguluyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu zorlu karşılaşmada turu geçmek için tüm gücünü ortaya koymak zorunda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading