Galatasaray'ın McTominay transferi tıkandı

Galatasaray'ın McTominay transferi tıkandı

Galatasaray, Manchester United'ın İskoç yıldızı Scott McTominay ile yaptığı transfer görüşmelerinde olumlu bir sonuç alamadı. Orta saha takviyesi arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, McTominay'ın yüksek maaş talepleri nedeniyle anlaşmaya varamadı.

Spor

14.07.2024, 16:40

Galatasaray'ın Avusturya kampından ayrılan İbrahim Hatipoğlu ve futbol direktörü Cenk Ergün, İngiltere'ye giderek McTominay'ın temsilcisi ve Manchester United yetkilileri ile görüştü. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, yapılan görüşmelerde oyuncunun yıllık 10 milyon Euro'ya yakın bir ücret talep etmesi üzerine Galatasaray, bu miktarı yüksek bularak anlaşma sağlayamadı.

Alanyaspor Galatasaray'a 3 puanı hediye etti: Serdar Dursun boş kaleye gol atamadı Alanyaspor Galatasaray'a 3 puanı hediye etti: Serdar Dursun boş kaleye... Haberi Görüntüle

ALTERNATİF İSİMLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Galatasaray, McTominay'dan indirim istemesine rağmen henüz bir ilerleme kaydedemedi. Bunun üzerine, sarı-kırmızılılar alternatif isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün, yapılan görüşmelerin ardından tekrar Avusturya kampına döndü ve teknik direktör Okan Buruk ile transfer stratejisi üzerine bir toplantı gerçekleştirecekler. Bu toplantıda McTominay'ın durumu da yeniden ele alınacak.

TFF ve dört büyükler Riva'da toplandı: Kritik görüşmeler yapılıyor... TFF ve dört büyükler Riva'da toplandı: Kritik görüşmeler yapılıyor... Haberi Görüntüle

TRANSFERİN GELECEĞİ

Galatasaray, orta sahada kaliteli bir oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalarına devam ediyor. Ancak McTominay'ın yüksek ücret talebi, bu transferin gerçekleşmesini zorlaştırıyor. Sarı-kırmızılılar, alternatif isimlere yönelerek kadrolarını güçlendirmek için farklı seçenekleri değerlendiriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading