Yandex Metrica

Galatasaray'ın rakibi Elfsborg hangi ülkenin takımı, başarıları neler?

Galatasaray'ın rakibi Elfsborg hangi ülkenin takımı, başarıları neler?

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Kigi'ndeki rakipleri kura çekimi ile belli oldu. Sarı kırmızılıların evinde oynayacağı Elfsborg maçı öncesi İsveç ekibi taraftarlar tarafından araştırılmaya başladı. İşte detaylar...

Spor

30.08.2024, 17:49

UEFA Avrupa Ligi'nde lig usulüne göre geçilen kurada Galatasaray'ın 8 rakibi belli oldu. 

Maçların oynanacağı tarih 31 Ağustos Cumartesi günü açıklanacak. Liglerdeki ilk maçlar 25-26 Eylül tarihinde oynanırken bu karşılaşmalar sonunda puan tablosuna göre en iyi ilk 8 takım son 16 turuna yükselirken geri kalan 9.24. sıradaki takımlar son 16'ya kalmak için play-off maçı oynayacak.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı rakipler;

- Tottenham (İstanbul)

- Ajax (Deplasman) 

- PAOK (İstanbul)

- AZ Alkmaar (Deplasman)

- Malmö (Deplasman) 

- Dinamo Kiev (İstanbul)

- Elfsborg (İstanbul)

- RFS (Deplasman)

İtalyanlar duyurdu: İşte Nicola Zalewski'nin Galatasaray'dan istediği ücret İtalyanlar duyurdu: İşte Nicola Zalewski'nin Galatasaray'dan istediği ücret Haberi Görüntüle

ELFSBORG HANGİ ÜLKENİN TAKIMI, BAŞARILARI NE?

Elfsborg, İsveç'in profesyonel futbol takımlarından biridir. Elfsborg, İsveç futbolunun en üst ligi olan Allsvenskan'da mücadele etmektedir ve İsveç futbolunun köklü kulüplerinden biri olarak bilinir. Renkleri sarı ve siyah olan takım, Borås Arena'da maçlarını oynamaktadır.

İsveç ekibi, Şampiyonlar Ligi , Avrupa Ligi elemelerine çok kez katıldı ve 2007-08 UEFA Kupası'nda yer aldı. 2008 yılında ise UEFA Intertoto Kupası'nda genel şampiyon oldu. Kulüp, sonuncusu 2012'de olmak üzere altı ulusal şampiyonluk ve üç ulusal kupa kazandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading