Yandex Metrica

Galatasaray'ın yeni golcüsü Victor Osimhen İstanbul'a geldi: Taraftarı gördü kendinde geçti

Galatasaray'ın görüşmelere başlandığını açıkladığı Nijeryalı golcü Victor Osimhen, İstanbul'a geldi ve ayağının tozuyla sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi.

Spor

03.09.2024, 12:24

Transfer çalışmarına devam eden Galatasaray, büyük bir golcüyü kadrosuna kattı. Galatasaray'ın geçici transferi için görüşmelere başladığı Nijeryalı santrfor Victor Osimhen, İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'na gelen 25 yaşındaki Nijeryalı golcü, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından marş ve tezahüratlarla karşılandı. Taraftarın gösterdiği ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Osimhen, ayağının tozuyla ilk üçlüsünü çektirdi.

Osimhen, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yarın 1 yıllığına sarı-kırmızılı formayı giymek için imza atacak.

Nijeryalı golcü, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün'le birlikte özel araçla alandan ayrıldı.

Kylian Mbappe için bomba transfer iddiası: Liverpool'un teklifini kabul mü etti? Kylian Mbappe için bomba transfer iddiası: Liverpool'un teklifini kabul mü... Haberi Görüntüle

''ATMOSFER HARİKA, ONLAR İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM''

Türkiye'ye transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Oshimen, "Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım. Stadyumda taraftarları göremek için sabırsızlanıyorum. Onlar için elimden geleni yapacağım." diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Haberi Görüntüle

MERTENS NE DEDİ?

Napoli'den eski takım arkadaşı Dries Mertens ile beraber oynayacağı hatırlatılan Nijeryalı golcü, şunları kaydetti;

"Mertens, müthiş birisi. Bana çok yardımcı olmuştu. Kendisiyle gelmeden önce konuştum. Onunla oynamak içi sabırsızlanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla da oynayacağım için sabırsızlanıyorum."

Osimhen, geçen sezon İtalyan ekibi Napoli ile çıktığı 32 maçta 17 gol kaydetti.

Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kasasına ne kadar para girecek? Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kasasına ne kadar para... Haberi Görüntüle

CENK ERGÜN: ELEŞTİRİ İŞİN TEMELİNDE OLAN BİR ŞEY

Öte yandan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, yapılan eleştiriler hakkında şu satırları ifade etti;

''Eleştiri, işin temelinde olan bir şey. Biz vazifemizi yapıyoruz, kulübümüz bizden ne isterse onu yerine getirmeye çalışıyoruz.''

Güncel piyasa değeri 100 milyon Euro olan Victor Osimhen için Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, 130 milyon Euro civarından bonservis beklediklerini açıklamıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading