Yandex Metrica

Galatasaray'ın yeni yıldızı İngiltere'de yılın 11'ine seçildi

Galatasaray'ın yeni yıldızı İngiltere'de yılın 11'ine seçildi

İngiltere Championship'te gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Gabriel Sara, İngiltere Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından yılın en iyi 11'ine seçildi. Galatasaray'ın yeni yıldızı, bu başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Spor

21.08.2024, 12:07

İngiltere Profesyonel Futbolcular Derneği (PFA) tarafından düzenlenen ve 2023/24 sezonunun en iyilerinin belirlendiği ödül töreni dün gerçekleştirildi. Törende Premier Lig, Championship ve İngiltere Futbol Ligleri'nde (EFL) sezonun en iyi 11'leri açıklandı.

Basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümüne neden olmuştu! Alkollü şoförün ifadesi ortaya çıktı Basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümüne neden olmuştu! Alkollü şoförün ifadesi ortaya... Haberi Görüntüle

GABRIEL SARA'YA BÜYÜK ONUR

Geçtiğimiz sezon Norwich City formasıyla Championship'te gösterdiği performansla dikkat çeken Gabriel Sara, yılın en iyi 11'ine seçilerek büyük bir onur kazandı. Galatasaray'ın bu yaz transfer ettiği Brezilyalı orta saha oyuncusu, İngiltere'de futbol otoriteleri tarafından takdir edildi.

Açıklanan yılın en iyi 11'i şu isimlerden oluştu:

Illan Meslier (Leeds United)

Leif Davis (Ipswich Town)

Kyle Walker-Peters (Southampton)

Ethan Ampadu (Leeds United)

Jannik Vestergaard (Leicester City)

Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City)

Gabriel Sara (Norwich City)

Archie Gray (Leeds United)

Crysencio Summerville (Leeds United)

Sammie Szmodics (Blackburn Rovers)

Adam Armstrong (Southampton)

Son dakika... Yılın transferi gerçekleşti! Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi Son dakika... Yılın transferi gerçekleşti! Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Gabriel Sara, Norwich City formasıyla geçtiğimiz sezon 53 maça çıktı. Bu maçlarda 14 gol atan ve 13 asist yapan Sara, takımının önemli bir parçası olarak dikkat çekti. Başarılı performansı, hem Norwich City'nin hem de Championship'in en dikkat çeken oyuncularından biri olmasını sağladı.

Galatasaray'a transferiyle birlikte sarı-kırmızılı taraftarların büyük beklentilerini üzerine alan Gabriel Sara, bu başarısıyla yeni sezonda da gözlerin üzerinde olacağı bir isim olacağını gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading