Yandex Metrica

Galatasaray'ın yıldızı yolcu! 47 milyon Euroyu kasaya koyup geldiler!

Galatasaray'ın yıldızı yolcu! 47 milyon Euroyu kasaya koyup geldiler!

Galatasaray'ın yıldızı Victor Nelsson için Avrupa'da transfer iddiaları gelmeye başladı.  Birçok ekiple adı geçen Danimarkalı stoperin transferinde Bologna'nın ciddi olduğu aktarıldı. Sadece 2 stoperinin satışından 47 milyon Euroyu kasasına koyan Bologna, Nelsson için önemli bir aday olarak gösteriliyor.

Spor

24.08.2024, 13:03

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala kadro çalışmasını sürdüren Galatasaray'da Nelsson ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor Haberi Görüntüle

47 MİLYON EURO KASAYA GİRDİ

Riccardo Calafiori'yi 45 milyon euroya Arsenal'e, Luis Binks'i ise 2 milyon euroya Coventry City'e satan Bologna, sadece stoper satışından 47 milyon euroyu kasasına koydu.

İtalya basınında yer alan habere göre, stoper pozisyonunda açığı bulunan ve maddi olarak da elini güçlendiren Bologna'nın Victor Nelsson'a ilgisinin ciddi olduğu belirtildi.

Diğer yandan The Guardian'da da Nelsson ile ilgili transfer iddiası yer almış ve futbolcuya West Ham United'ın ilgisi olduğu belirtilmişti.

Victor Osimhen Süper Lig'in dengeleriyle oynadı! Rekorları altüst etti: 16 takımı tek başına solladı Victor Osimhen Süper Lig'in dengeleriyle oynadı! Rekorları altüst etti: 16... Haberi Görüntüle

12 MİLYON STRELİN

Haberin detayında İngiliz ekibinin transferi 12 milyon sterlin civarında bir rakama bitebileceğini belirtti. Bu sezon sarı kırmızılı formayla 3 maça çıkan Nelsson, ol ya da asist katkısı veremedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading