Galatasaraylı taraftarlara Osimhen şoku: Kulüpten sakatlık açıklaması geldi

Galatasaraylı taraftarlara Osimhen şoku: Kulüpten sakatlık açıklaması geldi

Galatasaray, yıldız forvet Victor Osimhen'in sakatlandığını ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Rigas Skola maçında forma giyemeyeceğini duyurdu. Osimhen, Kasımpaşa maçında yaşadığı adale sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak.

Spor

01.10.2024, 18:46

Galatasaray, forvet oyuncusu Victor Osimhen’in sakatlığına ilişkin resmi bir açıklama yaptı. Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Nijeryalı golcünün, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Rigas Skola'ya karşı oynanacak mücadelede forma giyemeyeceği belirtildi.

Guardiola, yeni prensini İtalya'dan buldu Guardiola, yeni prensini İtalya'dan buldu Haberi Görüntüle

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kulüpten yapılan açıklamada "Trendyol Süper Lig’in yedinci haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında sol üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün yapılan kontrollerinde sol üst arka adale grubunda strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Victor Osimhen’in tedavisine başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Bu açıklamaya göre, Osimhen’in yaşadığı adale sakatlığı, hem Galatasaray’ın ligdeki hem de Avrupa’daki maç planlamalarını etkileyecek. Tecrübeli forvetin ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı konusunda henüz net bir bilgi verilmedi.

Yunan ekibi PAOK'tan Galatasaray maçı öncesi tepki çeken paylaşım Yunan ekibi PAOK'tan Galatasaray maçı öncesi tepki çeken paylaşım Haberi Görüntüle

KASIMPAŞA MAÇINDA YAŞANAN SAKATLIK

Galatasaray’ın Kasımpaşa ile oynadığı zorlu karşılaşmada, Victor Osimhen ikinci yarıda sol üst arka adalesinde bir rahatsızlık hissetmişti. Maç sırasında oyuna devam edebilse de, sonrasında yapılan kontrollerde adalesinde zorlanma ve kanama tespit edildi.

Moruinho'nun yerine İsmail Kartal mı gelecek? Olay iddiaya Fenerbahçe'den yanıt Moruinho'nun yerine İsmail Kartal mı gelecek? Olay iddiaya Fenerbahçe'den yanıt Haberi Görüntüle

TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI

Galatasaray sağlık ekibi, Osimhen’in tedavisine hızla başladı. Tecrübeli oyuncunun sahalara ne zaman döneceği belirsizliğini korusa da, adale sakatlıklarının iyileşme süreci dikkate alındığında, en az birkaç hafta dinlenme ve tedavi sürecine ihtiyaç duyacağı tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading