Sitede Ara

Galatasay'ın başına devlet kuşu kondu! İspanyol devi kapıya dayandı: Transfer etmek için kesenin ağzını açtılar...

Galatasay'ın başına devlet kuşu kondu! İspanyol devi kapıya dayandı: Transfer etmek için kesenin ağzını açtılar...

Galatasaray'ın genç yeteneği Yunus Akgün ile ilgili dikkat çekici bir transfer iddiası gündeme geldi. İspanyol devi, Yunus Akgün'ü transfer etmek için kesenin ağzını açtı. 

Spor

25.10.2024, 17:26

Galatasaray'ın genç yeteneği Yunus Akgün, Avrupa futbolunun dikkatini çekmeye devam ediyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, 24 yaşındaki futbolcunun, "Yeni Arda Güler" olarak lanse edilirken, İspanyol takımı Real Sociedad'ın transfer sezonunda da transfer etmek istiyor. 

Yunus Akgün, bu sezon Galatasaray formasıyla sergilediği etkileyici performansla dikkat çekiyor. 

Başkan kesenin ağzını açtı: Şampiyon ol İstanbul'dan arsayı kap! Başkan kesenin ağzını açtı: Şampiyon ol İstanbul'dan arsayı kap! Haberi Görüntüle

LA LİGA PEŞİNE DÜŞTÜ 

İspanyol futbol sitesi Fichajes'in haberine göre, 24 yaşındaki futbolcuya La Liga takımı Real Sociedad'ın talip olduğu belirtildi.

Arda Kardeşler hangi takımlı? Hakem Arda Kardeşler nereli? Arda Kardeşler hangi takımlı? Hakem Arda Kardeşler nereli? Haberi Görüntüle

7 MİLYONLUK TEKLİF YAPILDI 

Real Sociedad'ın bu transferi için Galatasaray'a 7 milyon euroluk bir teklif sunulması teklif edildi. Ancak ilerleyen haftalarda Real Sociedad'ın karşısında güçlü rakiplerin çıkabileceği de vurgulandı.

Mourinho istedi yönetim alıyor: Tottenham'ın yıldızı ocak ayında Fener'e! Mourinho istedi yönetim alıyor: Tottenham'ın yıldızı ocak ayında Fener'e! Haberi Görüntüle

KEREM'İN YERİNİ DOLDURDU 

Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün, Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun yerini doldurarak gösterdiği performansla dikkat çekmeyi başardı.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Libya havaalanında mahsur kaldı: Sağlığımın güvencesi yok! Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Libya havaalanında mahsur kaldı: Sağlığımın güvencesi yok! Haberi Görüntüle

5 GOL ATTI 

Akgün, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 13 maçta 5 gol atma ve 1 asist yapma yapmayı gösterdi. Performansıyla kendini kanıtlayan genç futbolcu, önümüzdeki günlerde gelecek olan transfer döneminde önemli bir gündem maddesi haline gelebilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading