Yandex Metrica

Gedson için flaş itiraf: Mourinho kadrosunda görmek istemiş

Gedson için flaş itiraf: Mourinho kadrosunda görmek istemiş

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Beşiktaş'la oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında 3-3 berabere kaldıktan sonra Gedson Fernandes hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Croci-Torti, Jose Mourinho'nun Gedson'u Tottenham'da görmek istediğini belirtti.

Spor

23.08.2024, 10:19

Lugano, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş ile 3-3 berabere kalarak önemli bir sonuç elde etti. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, takımının geriye düşmesine rağmen sergilediği karakteri övdü.

Croci-Torti, "Sahaya kazanmak için çıktık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum, iyi oynadılar. Rakibin çok kaliteli futbolcuları var. Şanssız goller yedik. Ancak takımım çok karakterli, geriye düşünce geri dönmeyi bildik. Avrupa'da tecrübe kazanıyoruz ve korkusuz oynuyoruz." ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in tepkisi büyüyor! İspanyollar milli futbolcuya sahip çıktı Arda Güler'in tepkisi büyüyor! İspanyollar milli futbolcuya sahip çıktı Haberi Görüntüle

GEDSON VE MOURINHO'NUN İLGİSİ

Croci-Torti, Beşiktaş'ın kadrosunda bulunan Gedson Fernandes'e övgülerde bulunarak, "Gedson Fernandes ve Rafa Silva gibi oyuncularla oynadılar. Mourinho, Gedson'u Tottenham'a istemişti." dedi. Bu itiraf, Gedson'un kariyerinde ne denli önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Trabzonspor, yeni 10 numarasını açıkladı Trabzonspor, yeni 10 numarasını açıkladı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE ARASINDAKİ FARKLAR

Ayrıca Croci-Torti, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turunda karşılaştıkları Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı kıyaslayarak, "Beşiktaş, Fenerbahçe'ye göre daha hızlı futbol oynuyor. Topu kapınca direkt ileri oynuyorlar. Fenerbahçe ise daha yavaş ve ayağa oynuyor. Topu aldıklarında Dzeko'yu arıyorlar." şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading