Gençlerbirliği'nden şık hareket! Kombine gelirlerinin depremzedelere gönderileceğini açıklandı

Gençlerbirliği'nden şık hareket! Kombine gelirlerinin depremzedelere gönderileceğini açıklandı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, sezon sonuna kadar oynanacak iç saha maçlarındaki bilet ve kombine gelirlerinin Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlara bağışlanacağını duyurdu.

Spor

23.01.2024, 22:18

Başkent ekibi Gençlerbirliği, ''Yaraları Birlikte Sarıyoruz'' yazılı açıklamasıyla sezonun kalanı için çıkarılacak kombine gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada:  "Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası, depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını birlikte sarıyoruz. Bu kapsamda Eryaman Stadı'nda sezon sonuna kadar oynayacağımız lig maçlarında geçerli olan kombine biletlerimizin satışlarının tamamını, depremden etkilenen vatandaşlarımıza gönderiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Gençlerbirliği'nin Twitter paylaşımı:

Osmaniyespor Diyarbekirspor kupa maçı neden yarıda kaldı? Osmaniyespor Diyarbekirspor kupa maçı neden yarıda kaldı? Haberi Görüntüle

ROK'dan Aziz Yıldırım davası kararına tepki! ROK'dan Aziz Yıldırım davası kararına tepki! "Herkese eşitse saygı duyarım" Haberi Görüntüle

KOMBİNE FİYATLARI BELLİ OLDU!

Güney kale arkası tribünü - 100 TL

Maraton tribünü - 200 TL

Sağ ve sol kapalı tribün - 300 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading