Yandex Metrica

Sitede Ara

Gol makinesi geliyor! Nijeryalı forvetin transferi hız kazandı: Leblebi gibi gol atacak!

Gol makinesi geliyor! Nijeryalı forvetin transferi hız kazandı: Leblebi gibi gol atacak!

Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Güneş Güneş'i getiren Trabzonspor golcü transferine hız verdi. Şenol Güneş'in raporu dahilinde çalışmalar sürdüren Trabzonspor, sezona harika bir giriş yapan golcü futbolcunun peşinde.

Spor

05.09.2024, 16:54

Kurt hocanın göreve başlamasıyla birlikte Karadeniz temsilcisi transfer çalışmalarına hız verdi. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden Trabzonspor yönetiminin hedeflerinden biri de forvet transferi. 

Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin diye ona özel halı saha yaptı Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'A NİJERYALI GOLCÜ

Transfer sezonunun başından beri Onuachu için mesai harcayan Bordo-Mavililer, rotasını bir başka Nijeryalı golcüye kırdı. Karadeniz temsilcisi gündemine Lyon forması giyen Gift Orban'ı aldı. 

Trabzonspor Gift Orban için Lyon'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Bu sezon Lyon formasıyla Ligue 1'de ilk maçına Strasbourg karşısında çıkan Gift Orban, 59. dakikada dahil olduğu maçın kaderini değiştiren isim olmuştu.

Kerem Aktürkoğlu transferinde Fatih Terim detayı: Önce telefon sonra imza Kerem Aktürkoğlu transferinde Fatih Terim detayı: Önce telefon sonra imza Haberi Görüntüle

GOL MAKİNESİ SAHNEDE

Maçı 3-1 geride götüren Lyon Gift Orban'ın oyuna dahil olmasıyla birlikte önce maça tutundu daha sonra galibiyete uzandı. Nijeryalı forvet 63'te skoru 3-3'e, 72'de ise 4-3'e getirerek takımının galibiyetinde başrol oynamıştı.

Lyon, Gift Orban'ı geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Gent'ten 14 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading