Yandex Metrica

Golü Lille'e, kapağı Avrupa'ya attı! İrfan Can Kahveci kariyer transferini yapıyor

Golü Lille'e, kapağı Avrupa'ya attı! İrfan Can Kahveci kariyer transferini yapıyor

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci için Avrupa'dan iki önemli kulübün transfer girişiminde bulunduğu iddia edildi. Monaco ve Lazio, İrfan Can Kahveci'yi kadrolarına katmak için harekete geçti.

Spor

07.08.2024, 15:38

Fenerbahçe'nin yetenekli futbolcusu İrfan Can Kahveci, dün akşamki Lille maçında attığı golle dikkatleri üzerine çekti. Bu performansının ardından İrfan Can Kahveci'nin transferi hakkında çarpıcı iddialar gündeme geldi. L'Equipe'ten Loic Tanzi'nin haberine göre, İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyor ve Monaco ile Lazio, milli futbolcuyu kadrolarına katmak için devrede.

İsral basınında çıkan Beşiktaş- Maccabi maçı iddialarına Feyyaz Uçar'dan yanıt İsral basınında çıkan Beşiktaş- Maccabi maçı iddialarına Feyyaz Uçar'dan yanıt Haberi Görüntüle

MONACO VE LAZIO'NUN İLGİSİ

Haberde, Monaco ve Lazio'nun İrfan Can Kahveci için geçtiğimiz haftalarda temaslara başladığı belirtiliyor. İki kulüp de oyuncuyu transfer etmek için ciddi adımlar atmış durumda. İrfan Can Kahveci'nin Avrupa'da kariyerine devam etme ihtimali, futbol dünyasında büyük bir merakla takip ediliyor.

Okan Buruk çok kibirli! Spor yazarları Galatasaray- Young Boys maçını böyle değerlendirdi... Okan Buruk çok kibirli! Spor yazarları Galatasaray- Young Boys maçını... Haberi Görüntüle

GEÇMİŞ PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezon tüm kulvarlarda 46 maça çıkan İrfan Can Kahveci, 18 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi. Başarılı orta saha oyuncusu, 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Başakşehir'den 7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer edilmişti. Şimdi ise Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin son yılına girmiş bulunuyor.

İZLE | Mesut Özil, Üsküdar'da bir camiyi temizlerken görüntülendi İZLE | Mesut Özil, Üsküdar'da bir camiyi temizlerken görüntülendi Haberi Görüntüle

GELECEK PLANLARI

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki geleceği, transfer sezonunun en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Monaco ve Lazio gibi önemli Avrupa kulüplerinin ilgisi, oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açma ihtimalini gündeme getirdi. Fenerbahçe'nin bu transfer tekliflerine nasıl yanıt vereceği ve İrfan Can Kahveci'nin hangi kulübe transfer olacağı merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading