Gomis'den Galatasaraylı futbolculara prim: Efsane kesenin ağzını açtı: İşte prim miktarı

Gomis'den Galatasaraylı futbolculara prim: Efsane kesenin ağzını açtı: İşte prim miktarı

Galatasaray ile Lyon arasında oynanan kadın futbol müsabakasını takip eden Bafetimbi Gomis, maçın ardından futbolculara prim verdi. Kesenin ağzına açan Gomis, futbolculara ne kadar prim verdi? Detaylar haberimizde...

Spor

09.10.2024, 17:36

Galatasaray'ın eski golcüsü Batetimbi Gomis, sarı kırmızılı ekip ile olan gönül bağını koparamıyor. Bafetimbi Gomis, son olarak Galatasaray - Lyon maçını tribünden takip etti. Kadın futbolcuların performasından memnun kalan Gomis, maçın ardından bütün takıma prim verdi.

Tam 3 penaltı kurtardı! Maçın önüne geçti Tam 3 penaltı kurtardı! Maçın önüne geçti Haberi Görüntüle

GOMİS: "GALATASARAYLI KADINLARI AYAKTA ALKIŞLADIM"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gomis, maçı takip ettiğini ifade ederek: "Lyon bu konuda büyük yatırım yapan ve geçmişi olan bir kulüp. Galatasaray'ın gösterdiği mücadele ile beni çok şaşırttı. 2017’den bu yana büyük bir gelişim göstermişler. Belki 3-0 kaybettiler ama ilk Şampiyonlar Ligi deneyimi ve rakibin gücü düşünülünce skoru kenara koyarak Galatasaraylı kadınları ayakta alkışladım. Galatasaray ruhunu sahaya yansıttılar. Maçtan sonra da yanlarına gidip tebrik ettim" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu Avrupa'yı kasıp kavurdu: Ünlü kulüp, etiketleyerek paylaştı Kerem Aktürkoğlu Avrupa'yı kasıp kavurdu: Ünlü kulüp, etiketleyerek paylaştı Haberi Görüntüle

İŞTE PRİM MİKTARI

Gazeteci Yakup Çınar'ın haberine göre Bafetimbi Gomis, takımı maçın ardından tebrik ederek her oyuncuya ayrı ayrı 300 euro prim verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading