Yandex Metrica

Sitede Ara

Gözler dünya yıldızlarında! Dev derbide için rekabet daha da arttı

Gözler dünya yıldızlarında! Dev derbide için rekabet daha da arttı

Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek Süper Lig'in 6. haftasında, iki takımın yıldız golcüleri sahneye çıkacak. Fenerbahçe, Edin Dzeko’dan; Galatasaray ise Victor Osimhen’den gol bekleyecek.

Spor

20.09.2024, 18:42

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbide gözler iki takımın yıldız isimlerinde olacak. 21 Eylül Cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak dev karşılaşmada, Fenerbahçe sezona Jose Mourinho yönetiminde güçlü bir başlangıç yaparak, 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan topladı. Rakibi Galatasaray ise 5'te 5 yaparak 15 puanla lider olarak sahaya çıkacak. Bu zorlu mücadelede, Fenerbahçe'nin gol umudu Edin Dzeko; Galatasaray'ın ise Victor Osimhen olacak.

Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu belli oldu: Yeni transfer de listede Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu belli oldu: Yeni transfer de... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN GOL UMUDU, DZEKO

Sarı-lacivertli ekibin Bosna Hersekli yıldız forveti Edin Dzeko, takımının en büyük gol umudu olarak sahaya çıkacak. Geçtiğimiz sezonu 45 resmi maçta 24 golle tamamlayan deneyimli golcü, bu sezon da etkili performansını sürdürüyor. Süper Lig’de 5, Avrupa’da 4 maça çıkan 38 yaşındaki Dzeko, toplamda 8 kez fileleri havalandırarak takımının en skorer ismi oldu.

Dzeko’nun ardından, Fenerbahçe'de Dusan Tadic ve Fred Süper Lig’de üçer golle dikkat çekerken, Saint-Maximin ve En Nesyri de birer golle katkı sağladı. Avrupa maçlarında ise İrfan Can Kahveci, Szymanski ve takımdan ayrılan Ferdi Kadıoğlu birer gol attı.

Osimhen, Rizespor maçında oynayacak mı? Osimhen, Rizespor maçında oynayacak mı? Haberi Görüntüle

CENK TOSUN'UN GALATASARAY KARŞISINDAKİ BAŞARISI

Tecrübeli santrfor Cenk Tosun, Fenerbahçe formasıyla derbiye damga vurmaya hazırlanıyor. Kariyerinde Galatasaray’a karşı 20 maçta forma giyen Cenk, Gaziantepspor ve Beşiktaş formalarıyla 6 kez gol sevinci yaşadı. Galatasaray, Cenk’in en çok gol attığı takımlar arasında yer alıyor.

Fatih Terim'in o sözü ortalığı karıştırdı! İşte 100 bin TL'lik yarışmaya damga vuran soru Fatih Terim'in o sözü ortalığı karıştırdı! İşte 100 bin TL'lik... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA OSIMHEN İLK DERBİSİNE ÇIKACAK

Galatasaray’ın Napoli’den kiraladığı Nijeryalı yıldız forvet Victor Osimhen, ilk kez Fenerbahçe karşısında forma giyecek. Geçtiğimiz sezon Serie A’da 26 gol atarak gol kralı olan Osimhen, sarı-kırmızılıların hücum hattında en önemli isim olacak. Kariyerinde 259 maçta 135 gol atan Osimhen, Fenerbahçe karşısında takımının galibiyeti için mücadele edecek.

Ligin ilk derbisinde 10'a 11 oynayan Beşiktaş, Trabzon'u yenemedi Ligin ilk derbisinde 10'a 11 oynayan Beşiktaş, Trabzon'u yenemedi Haberi Görüntüle

BATSHUAYI, ESKİ TAKIMINA KARŞI SAHADA

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, eski takımı Fenerbahçe’ye karşı gol arayacak. Daha önce Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını giyen Belçikalı golcü, yeni takımıyla Süper Lig’de 2, Avrupa’da 2 gol attı. Beşiktaş formasıyla Fenerbahçe’ye karşı oynadığı iki maçta gol sevinci yaşamayan Batshuayi, bu kez sarı-kırmızılı formayla eski takımının ağlarını sarsmaya çalışacak.

Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Haberi Görüntüle

ICARDI'NIN DURUMU MAÇ SAATİNDE NETLEŞECEK

Galatasaray’ın yıldız forveti Mauro Icardi, sakatlık sonrası takımla çalışmalara başlasa da derbide forma giyip giyemeyeceği maç saatinde netleşecek. Geçtiğimiz iki sezonda çıktığı 79 resmi maçta 56 gol atan Icardi, Fenerbahçe’ye karşı oynadığı 5 maçta 3 gol kaydetti. Oynaması durumunda sarı-kırmızılıların en büyük kozlarından biri olacak.

Galatasaray alamadı Beşiktaş devreye girdi: Transfer listesinin ilk sırasında Galatasaray alamadı Beşiktaş devreye girdi: Transfer listesinin ilk sırasında Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER YILMAZDAN SEZONA HIZLI BAŞLANGIÇ

Galatasaray’ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Bu sezon çıktığı 5 maçta 4 gol atan Barış Alper, özellikle son 4 maçta gol sevinci yaşadı. Ayrıca Mertens, Bardakcı, Sara, Akgün, Icardi ve Sanchez de Galatasaray adına gol katkısı sağlayan diğer oyuncular arasında yer alıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading