Yandex Metrica

Sitede Ara

Göztepe sambacı çekiyor! Hem de 10 numara

Göztepe sambacı çekiyor! Hem de 10 numara

Süper Lig temsilcisi Göztepe, Brezilyalı genç yıldız Victor Hugo'yu kiralık olarak kadrosuna katıyor. İzmir ekibi ayrıca Polonyalı ön libero Jakup Piotrowski için de görüşmelere başladı.

Spor

27.08.2024, 12:43

Süper Lig'in iddialı takımlarından Göztepe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir temsilcisi, Brezilya'nın Flamengo takımında forma giyen genç orta saha oyuncusu Victor Hugo'yu kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Ne Osimhen ne Kostic! Beşiktaş'a öyle bir yıldız geliyor ki... Yılın transferi olacak Ne Osimhen ne Kostic! Beşiktaş'a öyle bir yıldız geliyor ki...... Haberi Görüntüle

BREZİLYALI GENÇ YETENEK GÖZTEPE YOLUNDA

Flamengo altyapısından yetişen 20 yaşındaki Victor Hugo, geçtiğimiz sezon Flamengo formasıyla 22 resmi maça çıktı ve toplamda 473 dakika sahada kaldı. Başarılı performansı ile dikkat çeken Hugo, Süper Lig'de tecrübe kazanması amacıyla İngiliz kulübü Southampton tarafından Göztepe'ye kiralanacak.

Victor Hugo'nun transfer süreci, İngiliz ekibi Southampton ile yapılan görüşmelerin ardından son aşamaya geldi. Göztepe, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

"İtalyan mafyası" sahaya indi! Olaylı maç çıkışında Napoli oyuncusunu silahla... Haberi Görüntüle

GÖZTEPE'NİN DİĞER HEDEFİ

Göztepe, transfer çalışmalarını yalnızca Victor Hugo ile sınırlı tutmayarak, Bulgaristan'ın Ludogorets takımında forma giyen 26 yaşındaki Polonyalı ön libero Jakup Piotrowski için de temaslarını sürdürüyor. Orta sahadaki eksikliklerini kapatmak isteyen Göztepe, Piotrowski transferi için de girişimlerine hız verdi.

Göztepe daha önce de Brezilyalı golcü Juan Silva ve Polonyalı kaleci Mateusz Lis'i kadrosuna dahil etmişti. Yeni transferlerle Süper Lig'de iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen İzmir ekibi, taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading