Yandex Metrica

Göztepe'den bomba transfer! Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca

Göztepe'den bomba transfer! Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Göztepe, iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Süper Lig devi Fenerbahçe2nni genç stoper Emir Ortakaya ile Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'a talip olan İzmir ekibi, görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği iddia edildi.

Spor

29.06.2024, 17:25

2024-25 sezonunda Süper Lig'de mücadele edecek İzmir ekibi Göztepe, yaz transfer döneminin başlamasıyla sol bek Djalma Silva ve orta saha Isaac Solet'i resmen renklerine bağladı. 

Göztepe ekibi şimdi ise Fenerbahçe'nin iki futbolcusunun peşine düştü. Sarı-kırmızılıların daha önce formasını giyen genç stoper Emir Ortakaya ve Slovenyalı orta saha Miha Zajc ile ilgilendiği ifade edildi. 

Topuk Yaylası'nda kampa giren Fenerbahçe ile iki futbolcu için görüşmelere başlayan Göztepe yönetiminin olumlu geri dönüş aldığı ifade edildi. 

Fenerbahçe'nin Emir'i bonservisiyle vermeye sıcak bakmadığı, 20 yaşındaki savunmacıyı bir kez daha kiralayabileceği kaydedildi. 

Emir, 2022/23 sezonunda Göztepe formasıyla 32 lig maçına çıkarak istikrarlı bir performans sergiledi.

TFF'den Avusturya maçı öncesi dezenformasyona sert tepki TFF'den Avusturya maçı öncesi dezenformasyona sert tepki Haberi Görüntüle

VAZGEÇİLMEZLER ARASINDA

Göz- Göz'de en çok forma giyen oyunculardan biri olan Emir, geçen sezonu ise Kocaelispor'da kiralık olarak geçirdi.  Emir takımın vazgeçilmezleri arasına adını yazdırıp 31 müsabakada 2393 dakika forma giydi ve 3 de fol attı. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading