Yandex Metrica

Sitede Ara

Göztepe'den bomba transfer: Premier Lig'den geldi

Göztepe'den bomba transfer: Premier Lig'den geldi

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Göztepe, transferde bombayı patlattı. Son olarak kadrosuna Japonya'nın FC Tokyo ekibinde forma giyen ve bonservisi İngiltere'nin Southampton takımında bulunan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Kuryu Matsuki ile anlaştı.

Spor

30.07.2024, 18:41

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan İzmir ekibi, kadrosundaki eksik mevkilere transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak, FC Tokyo'dan forma giyen orta saha oyuncusu Kuryu Matsuki kadrosuna katan Göztepe ekibi, transferini duyurdu.

Fenerbahçe transferi açıkladı: Genç futbolcu Belçika ekibine kiralandı Fenerbahçe transferi açıkladı: Genç futbolcu Belçika ekibine kiralandı Haberi Görüntüle

21 YAŞINDAKİ MATSUKİ GÖZTEPE'DE!

Southampton'dan yapılan açıklamada, "FC Tokyo'dan Transfer edilen 21 yaşındaki oyuncu, 2024-25 sezonunu Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de kiralık olarak geçirecek. Matsuki, U20 seviyesinde ülkesinin kaptanlığını yaptı ve U23 takımında 18 kez forma giydi. Japonya'nın altı maçının tamamında forma giyerek, ülkenin bu yılın başlarında Asya Kupası'nı kazanmasında önemli rol oynadı. Kulüp düzeyinde Matsuki, J.League'de 50'den fazla maça çıktı ve 2023 sezonundaki performansıyla AFC Yılın Genç Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Enerjik, top kapma yeteneğine sahip, golcü bir orta saha oyuncusu olan Kuryu'nun Göztepe'deki gelişimini yakından takip etmeyi ve onu Southampton ailesine katılmaya davet etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Göztepe ekibi, sosyal medya hesabından transferini böyle duyurdu:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading