Yandex Metrica

Sitede Ara

Göztepe'den flaş itiraz! Fenerbahçe maçı için verilen cezalar...

Göztepe'den flaş itiraz! Fenerbahçe maçı için verilen cezalar...

Göztepe, Fenerbahçe ile oynanan müsabaka sonrası PFDK tarafından verilen cezaların haksız olduğunu belirterek itiraz sürecini başlattı. Sarı-kırmızılı kulüp, tüm yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını duyurdu.

Spor

23.08.2024, 12:41

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Fenerbahçe ile oynanan maçta yaşanan olaylar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezalara itiraz edeceğini açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, cezalara karşı yasal haklarını sonuna kadar kullanarak adalet arayışını sürdüreceğini belirtti.

Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!  İşte sağlık durumu... Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!... Haberi Görüntüle

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Göztepe Spor Kulübü, PFDK kararlarına karşı tüm itiraz haklarını kullanmak üzere çalışmalara başladığını kamuoyuna duyurdu. Kulübün resmi açıklamasında, "22 Ağustos Perşembe günü açıklanan PFDK kararlarına ilişkin tüm itiraz haklarımızı kullanmak üzere gerekli çalışmalara başladığımızı kamuoyuna duyururuz." ifadelerine yer verildi.

Montella'dan flaş Barış Alper Yılmaz açıklaması: Büyük takım hocaları onun için beni aradı Montella'dan flaş Barış Alper Yılmaz açıklaması: Büyük takım hocaları onun... Haberi Görüntüle

VERİLEN CEZALAR VE GÖZTEPE'NİN TEPKİSİ

PFDK, Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları nedeniyle Göztepe'ye 2 maç saha kapama cezası vermişti. Ayrıca, aynı maçta gerçekleşen çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle kısmi tribün kapatma cezası uygulanmış ve merdiven boşluklarının doldurulmaması sebebiyle 90 bin lira para cezası kesilmişti. Göztepe, bu cezaların haksız ve ağır olduğu gerekçesiyle itiraz hakkını kullanma kararı aldı.

Trabzonspor'da gidecek oyuncuların listesi kabarıyor! 3 mü, 4 mü? Henüz karar verilemedi Trabzonspor'da gidecek oyuncuların listesi kabarıyor! 3 mü, 4 mü? Henüz... Haberi Görüntüle

FATİH ÖZKAN'A VERİLEN CEZA

Göztepe Kulübü görevlisi Fatih Özkan da, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a yönelik saldırı ve akreditasyon talimatına aykırı eylemi nedeniyle PFDK tarafından 90 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı. Bu cezanın da itiraz sürecinin bir parçası olacağı belirtildi.

Göztepe, PFDK'nın vermiş olduğu cezalara karşı yasal mücadelesini sürdürürken, TFF nezdinde yapacağı itirazların sonucunu bekliyor. Kulüp, bu süreçte haklarının korunması ve adil bir değerlendirme yapılması için tüm hukuki yolları kullanacağını vurguluyor. Spor kamuoyu ise Göztepe'nin bu mücadelesinin nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading